Milli İttifak adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu Milli İttifak, Ankara Arena'da milletvekili...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:14
 Milli İttifak adaylarını tanıttı


Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu Milli İttifak, Ankara Arena'da milletvekili adaylarının tanıtımını yaptı. Çorum Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nden oluşan Milli İttifak Milletvekili Adayları Ahmet Bölükbaş, Yusuf Yıldız, Mehmet Baloğlu, Osman Tavlı ve Çorum teşkilat görevlileri de Arena’da yerini aldı.


Yapılan açıklamaya göre, Arena’ya SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici el ele geldi. Büyük coşkunun yaşandığı tanıtım toplantısında, rahmetli Necmettin Erbakan ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafları aynı afişte yer aldı. 'Milli İttifak-İktidar Olacak', 'Milli İttifak-Milli İktidar', 'Muhsin Başkan-Mücahit Erbakan' sloganları atıldı, İstiklal Marşı okundu. Genel başkanlar, Çorum Milletvekili Adaylarına başarı dileklerinde bulundu.


Aday tanıtım toplantısıyla ilgili görüşlerini paylaşan Saadet Partisi Merkez İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Gökgöz, “Aday tanıtım programı bir şölen havasında gerçekleşti. Salonu dolduran Milli İttifak’a gönül vermiş insanlar Muhsin Başkan Mücahid Erbakan sloganıyla salonu inlettiler. Birlik, beraberlik, coşku, heyecan had safhadaydı. Birlikte cemaat oldular namaz kıldılar.


Biz inanıyoruz ki Ankara’da görmüş olduğumuz bu tablo baraj sorununu kökünden halletmiş, 8 Haziran sabahı Meclis’te bambaşka bir rüzgâr esecek ve ittifak meclise girecektir.” dedi.




Son Güncelleme: 27.04.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.