‘Milliyetçi duygularınızı öne çıkarın’

MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla görüştü.

30 Mart 2015 Pazartesi 14:14
 ‘Milliyetçi duygularınızı öne çıkarın’


MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla görüştü.


Yapılan açıklamaya göre, Galericiler Sitesi’nde sıkılmadık el, ziyaret edilmedik işyeri bırakmayan Anak, "Halkımızın ve esnafımızın bize olan ilgi ve alakası bizleri çok mutlu etti. Halkımız artık bazı şeylerin farkına varmış durumda. Bizler projelerimizle Çorum’u kalkındırmak için yola koyulduk” dedi.


Anak, Galericiler Sitesi’nde görüştüğü tüm esnaflara, "İçinizdeki milliyetçi duyguları öne çıkararak, ülkemizin geleceği için MHP’ye oy verin. Bu seçimler geleceğimiz için çok önemli." dedi.


‘MHP İLE TÜRKİYE ŞAHA KALKACAK’


Anak, Oto Galericiler Sitesi’nde esnaflarını ziyaret ederek burada esnafların sorunlarını dinlerken MHP iktidarı ile esnafların sorunlarının sona ereceğini ifade etti. MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Allah’ın izni ile MHP iktidarı ile Türkiye şaha kalkacaktır. Esnaflarımızın sorunlarını yakından biliyoruz. Tüm bu sorunların çözülmesi için de çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.




Son Güncelleme: 30.03.2015 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.