‘Milönü’nü canlandırmak görevimiz’

Milletvekili Ceylan, Milönü esnafını dinledi, bölgeyi canlandırmanın temel görevleri olduğunu söyledi

23 Ocak 2018 Salı 15:19
‘Milönü’nü canlandırmak görevimiz’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milönü semtinin canlanmasına katkı sağlamak, esnafın işini kolaylaştırmak amacıyla bu bölgeye Halkbank şubesinin açılacağı bilgisini verdi.

Milletvekili Ceylan, Milönü esnafı ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Milönü esnafından Şahin Aras'ın organize ettiği buluşmaya; AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, ÇESOB Başkan Vekili, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy, Alevi Kültür Merkezi Derneği Başkanı Erol İpek, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, Halkbank Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay, CHP eski İl Başkanlarından Osman Samsunlu, ve çok sayıda esnaf katıldı.

‘BAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ’

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karabacak Mobilya ve AVM Sahibi Ali Karabacak, Milletvekili Ceylan'ın Çorum'un bütün kesimleri tarafından sevilip sayıldığını vurgulayarak, "Sizin Çorum'a çok büyük hizmetleriniz oluyor. Bunu en net bir şekilde gözlemliyoruz. En büyük beklentimiz sizleri bakan olarak görmek" dedi.

Aras Ticaret Sahibi Şahin Aras ise Milönü semtinin canlanması, esnafın işini daha rahat halletmesi için bankası şubesi istediklerini bildirerek, bu bölgede daha önce bir banka şubesinin bulunduğunu, ancak daha sonra kapandığını, esnafın genel talebinin yeniden bir banka şubesine kavuşmak olduğunu anlattı.

Milletvekili Ceylan, istişare toplantısında esnafın talep ve sorunları, beklentileri hakkında bilgi aldı.

'14 MAHALLEYİ AYNI GÖZLE GÖRÜYORUZ'

Milletvekili Ceylan konuşmasında; Çorum'un tamamını tüm renkleri kucakladıklarını dile getirerek, "Bizim tek derdimiz Çorum'a hizmet etmektir. Bu toprakların çocuğuyuz ve ilelebet bu topraklarda yaşayacağız. Makamlar gelip geçicidir. Herkesin unvanının önüne bir gün 'eski' kelimesi gelecek. Bu yüzden önemli olan gönüllerde, kalplerde hoş bir sada bırakmak, hizmet yapmak, halkı memnun etmek, hayır duası almaktır. Kapım ve telefonum sizlere sonuna kadar açık. İstediğiniz zaman bana ulaşabilir, sorun ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Çorum tüm renkleriyle güzel. 14 mahalleyi de aynı gözle görüyoruz. Hizmet gelir, sorunlar çözülür, esas olan sağlıktır. Birlikten, beraberlikten, kardeşlikten kesinlikle taviz vermeyin, her zaman bir olalım, beraber olalım" dedi.

HALKBANKASI ŞUBESİ TAMAM

Milönü'ne Halkbank Şubesi'nin açılacağı bilgisini veren Ceylan, "Halk Bankası Milönü'ne hayırlı olsun. Esnafın genel talebi karşısında bizler de çaba gösterdik, Genel Müdürden onay aldık. Halkbank Çorum Şube Müdürü de aramızda. Gereken çalışmalar yapılacak ve en kısa zamanda bu bölgeye Halkbank Şubesi açılacak. Burası canlı bir bölge. Bu bölgeyi daha da canlandırmak, esnafımızın, halkımızın işini kolaylaştırmak temel görevimiz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise Milönü'ne banka şubesi açtırmakla toplumsal bir talebin yerine getirilmiş olacağını belirterek, "sizlere hizmet etmek bizim görevimiz. Banka şubesi Milönü'ne hayırlı olsun. Bankanın cirosunun da yüksek olacağına inanıyoruz" dedi.

BAŞARANHINCAL: ‘BANKAYA DESTEK VERİN’

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da hep birlikte Çorum'a hizmet etmek için çaba gösterdiklerini dile getirerek, "Banka şubesinin açılması tek başına bir anlam ifade etmez. Önemli olan sürekliliği ve işlemesidir. Nasıl olsa banka açıldı diye rehavete kapılmayın. Şubenin ayakta kalması için gereken desteği verin" dedi.

Toplantının sonunda Milletvekili Ceylan ve beraberindekiler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 31.07.2018 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADEM 2018-01-24 11:15:05

Aman Allahım! Ahmet Sami Ceylanı bakan olarak düşünemiyorum.