Muhalefete mesaj verdi

Hemşehrimiz Naci Bostancı, Irak ve Suriye tezkeresinin uzatılmasını değerlendirdi

23 Eylül 2017 Cumartesi 08:51
Muhalefete mesaj verdi

AK Parti Grup Başkanvekili hemşehrimiz Naci Bostancı, Irak ve Suriye tezkeresinin uzatılması ve bu konuda muhalefetin tavrıyla ilgili soruları cevaplandırdı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın tezkereyle ilgili sözlerini  değerlendiren Bostancı, "Muhalefet de esasen Türkiye'nin çıkarları istikametinde bir politika takip etmekte mükellefler. Kendi durdukları yer çerçevesinde yürütecekler bu politikayı elbette. Bu manada güneyimizde birtakım olaylar yaşanıyor. 2014'ten bu yana tezkereyi uzatmışız. Muhalefet de bu ülkenin bir parçası. Söyleyecekleri vardı elbette ama  Türkiye'nin çıkarları istikametinde tavır almalarını bekliyoruz.

Engin Altay'ın açıklamasına baktım. 'TSK'nın elini güçlendirmek için' diyor. Ümit ederdim ki milli bir meselede, sadece askeri esaslı bir yaklaşım yerine milli politikaları yürütmekte mükellef olan iktidara yönelik de bu anlamda eleştirilerini yine söyle; ama 'iktidarın elini güçlendirmek' lafını da bunun yanına eklemiş olsalardı. Madem ki kararınız pozitif, kendileri için nakısa teşkil etmezdi herhalde" dedi.









 

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.