Muhalefete sıcak mesaj

Belediye Başkanı Zeki Gül , MHP ve CHP'yi ziyaretinde sıcak mesajlar verdi

24 Mart 2018 Cumartesi 00:11
Muhalefete sıcak mesaj

Belediye Başkanı Zeki Gül ve partili belediye meclis üyeleri, MHP ve CHP İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İlk ziyaretini MHP’ye yapan Gül, burada İl Başkanı Mehmet Akif Aras ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. Gül, daha sonra CHP’yi ziyaret ederek İl Başkanı Ali Rıza Suledere ve parti yöneticileri ile görüştü. Gül, her iki ziyarette de birlik ve beraberlik mesajları verdi, ardından Çorum’u hep birlikte geliştireceklerini söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN İLKELERİNE BAĞLIYIZ

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, genel gündem ve siyasete ilişkin geniş bir değerlendirmede bulunduktan sonra Cumhur İttifakı’nın ilkelerine bağlı olacaklarını ifade etti.

Belediyelerin vatandaşlara hizmet götüren kurumların başında yer aldığını hatırlatan Aras; “Siyasetin ana damarını da belediyecilik oluşturmaktadır. Belediyelerimiz çare demek, umut demek, vatandaşlara 24 saat hizmet eden kurum demektir. Şehrimizin kalkınması, gelişmesi, vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması konusunda belediyelerimiz çok önemli görev üstlenmektedir.” dedi.
ÇORUM’DA HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suledere ise, Çorum’u daha ileriye taşımak ve Çorum halkına en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak önce insan diyoruz. Adaletin ve hukukun olduğu ve Çorum için Çorum’da yaşayan insanlarımız için belediyecilik anlayışıyla da Çorum halkını daha rahat ettirmek adına bizim sizlerle beraber ne yapmamız gerekiyorsa yanınızda olacağımızı beyan ediyorum. Çorum’da bizler yaşayacağız. TBMM'de ne olursa olsun, bizler in burada uyumlu bir şekilde belediye meclisi olarak çalışmamız gerektiğini siz de belirttiniz, biz de bunu sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.03.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müslüm 2018-03-25 21:16:53

Sayın Belediye başkanı Zeki GÜL samimidir,inandığı şeyleri söyler,yapamayacağı hiçbir şeyi söylemez.Yapacağım dediklerini de yapar.Çorum için sayın Gül bir kazançtır.Çorum yeni hizmetlerle tanışacaktır.Biz de Çorum halkı olarak desteklemeliyiz.

Avatar
Valdo 2018-03-26 09:12:13

Zeki Gül asla samimi değil hiç samimi olmamıştır. bakın başkanı olduğu Belediyespor eski hocalarının açıklamalarına. Zeki Gül sezon başı en dürüst hocayı aldık der. Sezon sonunda aynı kişiye hakaret vari sözler söyler bu mu samimiyet.?

banner165