Muhalefeti bilgilendireceğiz

CHP Belediye Meclis Üyeleri Zeki Gül'ü ziyaret etti

12 Şubat 2018 Pazartesi 20:14
Muhalefeti bilgilendireceğiz

Çorum Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül, “Meclis Üyesi arkadaşlarımız nezaket ziyaretinde bulundu. Belediyemizle ilgili hizmet noktasında yapabileceğimiz istişarelerimizi yaptık. Bundan sonra mecliste beraber çalıştığımız arkadaşlarımıza, yapacağımız işlerle ilgili bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz. Kendilerinden destek istediğimiz konularda da desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum. Çorum adına ve yararına yapılan her konuda arkadaşlarımız bundan önce destek oldular bundan sonra da olmaya devam edecekler. Çorum'a en iyi hizmeti meclis üyelerimizle, iktidarıyla, muhalefetiyle yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çorum hepimizin. Ben arkadaşlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi. diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi Grup Başkanı Necdet Biçer de, “Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Muhalefet ve iktidar olarak Çorum için ne yapabiliriz onları görüştük. Bu diyaloğumuzun önümüzdeki toplantılarımızda da artarak devam etmesini diliyor, tekrar başarılar diliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165