‘Muhtarlar bizim gözümüz kulağımızdır’

Çorum AK Parti Milletvekili Lütfiye İlkse Ceritoğlu Kurt..

27 Ekim 2015 Salı 08:32
 ‘Muhtarlar bizim gözümüz kulağımızdır’

Çorum AK Parti Milletvekili Lütfiye İlkse Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmaları kapsamında köy muhtarları ile bir araya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’un Bayat  İlçesini seçim çalışmalarına devam eden Ceritoğlu, dönüşte İnalözü, İğdeli, Kertme, Hacıbey, Dereköy, Salur, Şahinkaya, Karakeçili, Eskiören, Tozluburun, Kırköy, Eskiçeltik köy muhtarları ile bir araya geldi.


Ziyarette, Çorum İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkanı Nurettin Karaca ile muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Ceritoğlu, çalışmalar ve projelerle ilgili muhtarları bilgilendirdi.


Muhtarlardan destek isteyen Ceritoğlu, “Türkiye’de bir istikrarın yakalandığını belirterek, köylere yaptığımız yatırımların devam edebilmesi için bu istikrarın devam etmesi gerekmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızın desteğini arkamıza almak istiyoruz. Sizlerle iletişimimizi hiç kesmedik inşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim buralarda gözümüz kulağımızdır. Bu nedenle köylerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek istedik. Allah nasip ederde tekrar halkımız bize hükümet kurma görevini verirse tüm sorunların çözümü noktasında gece ve gündüz çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.


Son Güncelleme: 27.10.2015 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.