Muhtarlar Ceylan'a müteşekkir

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, merkez mahalle muhtarlarının davetine icabet etti.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 15:32
Muhtarlar Ceylan'a müteşekkir

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, merkez mahalle muhtarlarının davetine icabet etti.



Muhtarların ev sahibi olduğu istişare ve teşekkür yemeğine Üçdutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaşı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Eroğlu, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın ve Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler katıldı.



Muhtarlar adına konuşan Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, mevcut hastanenin devlet hastanesi statüsünde sağlık hizmeti vermesi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin yerinde kalması ve bölgeye yeni bir sağlıklı merkezi kurulmasına destek veren Milletvekili Ceylan’a mahalle sakinlerinin yoğun sevgi ve teşekkürlerini ilettiklerini söyledi.



Milletvekili Ceylan ile istişare ettiklerini, taleplerini ilettiklerini aktaran Durgun, “Sayın vekilimizi ne sıkıntımız, ne derdimiz olursa yanımızda görüyoruz. Diğer vekillerimizden aynı yakınlığı göremedik.” dedi.



Milletvekili Ceylan ise Çorum’un sağlığının yapılanmasında vardıkları yeni mutabakatın mahalle muhtarlarını memnun ettiğini, bu konuda hem istişare hem de teşekkür yemeğine davet edildiğini, şahsının da davete icabet ettiğini belirterek, “Muhtarlarımız bizim kılcal damarlarımız. Mahallede ne sorun, ne dert varsa ilk onlara ulaşıyor. Bu nedenle muhtarlarımızla irtibatımızı, istişaremizi sıkı tutuyoruz. Sağlıktaki yeni yapılanma hususunda teşekkür etmek için davet ettiler. Biz de davete icabet ettik.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 08.08.2017 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zahide topkara 2017-08-07 16:03:48

Hikmet bey Allah sizden razı olsun Rabbim daim etsin başarılarınızı inşallah.

banner165