Muhtarlara açık çek

Tebrikleri kabul eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, muhtarlara açık çek verdi

13 Şubat 2018 Salı 17:13
Muhtarlara açık çek

AK Parti il Başkanı Mehmet Karadağ tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

İSKİLİP ÇIKARMA YAPTI

Partiden yapılan açıklamaya göre, İskilip’ten 78 köy ve mahalle muhtarı Karadağ'a hayırlı olsun dileklerini iletirken, İskilip Ak Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı ziyaret esnasında, muhtarlar tek tek söz alarak AK Parti iktidarında bugüne kadar yapılan yatırımları ve taleplerini ilettiler. Yapılan hizmetlerden ve yatırımlardan son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

OSMANCIK VE UĞURLUDAĞ

Bayat ve Osmancık teşkilatı ve muhtarlarının ziyaretinde sonra Uğurludağ ilçe teşkilatı, belediye başkanı, il genel meclisi üyelerinin yanı sıra çok sayıda mahalle ve köy muhtarı, kongrede tekrar göreve gelen Karadağ’a hayırlı olsun dileklerini iletti

Uğurludağ teşkilat ziyaretinde de teşkilat ve muhtarların il başkanı Karadağ’a gösterdiği teveccühü dikkat çekerken, görüşmelerde köylerin talepleri de gündeme geliyor.

Parti merkezinde kutlamaları kabul eden Karadağ, ziyaretçilerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyor.

KARADAĞ, ‘EMRİNİZDEYİZ’

Uğurludağ heyetinin ziyaretinde konuşan Karadağ, “Muhtarlarımız Uğurludağ’a hizmette etkin rol aldı. Bu nedenle övünç kaynağımızsınız. Uğurludağ’a ne zaman gitsek hasbi ve candanlığı görüyoruz. Çorum merkez ve Uğurludağ’da yapılan programlarda canlı ve heyecanlı, olayları takip eden değil, bizzat içinde olan muhtarlarımız var. AK Parti olarak sizlere arkamızı dönmedik, en iyi desteği verme gayreti içinde olduk. Uğurludağ’ın birlikteliği ilçeye hizmet olarak geri dönüyor. İlçe başkanı, belediye başkanı bu birlikteliğin sağlanmasında etkin rol oynadı. Uğurludağ’da çok daha keyifle siyaset yapma yolunu açtınız. İlçe sorunlarını teşkilat, belediye başkanı veya bizzat iletiyorsunuz Köylerimizde hizmetler katlanarak devam edecek. Biz sizin emrinizdeyiz. Uğurludağ ayrı bir güzel oluyor. TOKİ Daire Başkanı ve Belediye Başkanımızla sözleşme yaptık. 13 dükkân ve 24 daireden oluşan şehir meydanı başladı, en kısa sürede bitecek. Uğurludağ’ın çehresini değiştirecek. Köy değil şehir görüntüsüne kavuşacak. AK Parti döneminde Özel İdare kanalıyla yapılan hizmetler devam ediyor. Bundan sonra da seçime kadar eksiğimizi tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımız Uğurludağ’a yüzde 83 oy desteğine teşekkür etti, biz de gururlandık.” dedi.

ERDOĞAN ÖRNEK LİDER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iç ve dış politikada gösterdiği örnek liderliğe dikkat çeken Karadağ, özetle şöyle dedi; “Bu partiyi kurduğumuzda Recep Tayyip Erdoğan’ın bu görevi yapamayacağını, muhtar bile seçilemeyeceğini söylediler. Muhtarları da hor gördüler. Biz bunları unutmadık, unutturmayacağız. Bu çevreler Erdoğan’ın şahsında milletin dik duruluşu ve şahlanışa geçişini sezmişlerdi. Erdoğan’ın fikirlerinden rahatsız oldukları için önünü kesmek için uğraştılar. Erdoğan’ın Türkiye’nin haklı davasında dünyaya karşı duruş sergilemesi, yönetilen değil yöneten bir lider olmasından rahatsız oluyorlardı. Onlar için muhtarlık dikkate alınmıyordu, köylüyü ihtiyaç duyduklarında kullanmak isteyen zihniyet vardı. Cahil insanlar güruhu olarak görüyorlardı.” dedi.

Siz Erdoğan’a güç verdiğiniz zaman sırtımız yere gelmez. Türkiye’de muhafazakâr milliyetçilerin birlikteliği önemli. MHP Lideri Devlet Bahçeli Erdoğan’la bir araya geldi. Artık terör örgütlerinin sonu geliyor. 2019 seçimlerinde Erdoğan ve Bahçeli bu birlikteliği kurduğu müddetçe sırtımız yere gelmez. Türk bayrağını ABD veya bir başkası istemese de kaleye dikeceğiz. Başkomutanımız bu işi bilen bir lider. Biz onu çok seviyoruz. Kefeni giydim yola çıktım dedi, ölümden korkmayan adam. Dini hassasiyetlerini özünde yaşıyor. Milli ve manevi değerlerimizi koruduğumuz müddetçe bu millet vatanı böldürmez, bayrağı indirmez, ezanı susturmaz. Yolumuz meşakkatli ama artık uyandık, daha güçlüyüz.”

Son Güncelleme: 13.02.2018 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-02-13 19:54:55

Çorum İskilip Tosya duble yolunun müjdesini İL BAŞKANI MEHMET BEYDEN bekliyoruz Çorum kazanır maliyeti öne çıkartanlar yaptırmaya gücü yetmeyeceklerdir.