Muhtarlarla istişare şart

AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu İskilip'te köy muhtarlarıyla toplantı yaptı

06 Haziran 2018 Çarşamba 18:20
Muhtarlarla istişare şart

AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, İskilip’te köy muhtarları ile bir araya geldi.  Partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği muhtarlar toplantısında konuşan Erol Kavuncu, “Her işimizi istişare ile yürüteceğiz, bölge halkının talepleri ve muhtarlarımız görüş ve önerileriyle çözüm yolarını birlikte ortaya koyacağız.” dedi.

İskilip Belediye Başkana Recep Çatma ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek’in de hazır bulunduğu toplantıda, ilçenin ve köylerin sorunlarını muhtarlardan dinleyen Kavuncu, muhtarları toplumun kılcal damarları olarak nitelendirdi.

“Yapılan hizmeti de eksik olanı da, ihtiyacı da en iyi bilen muhtardır.” diyen Kavuncu, gerek seçim sürecinde gerekse seçim sonrasında muhtarlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini, istişare ve iletişim kanallarını sürekli açık tutacaklarını dile getirdi.

Topluca çekilen fotoğrafın ardından, muhtarlar Kavuncu’ya başarı dileklerini iletti.

Öte yandan Kavuncu, Çorum köylerinde de vatadaşlarla bir araya geliyor. 

Son Güncelleme: 06.06.2018 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-06-06 18:37:23

Sadece HİZMET.
ÇORUM İSKİLİP ARASI DUBLE YOL İSTENMEKTEDİR.
TOSYA İSKİLİP YOLUNUN MÜJDESİ BEKLİYORUZ.
İLÇE ERİDİ MUHTARLAR TOPLANMIŞ YAKINDA BELEDİYE KAPANIP MUHTAR ile görüş alışverişinde bulunulmasın Polis okulu Askeri birlik he bileyim bir şeyler YAPIN ARTIK