'Muhteşem bir başarı hikayesi yazdık'

Belediye Başkanı Külcü Tesisler Müdürlüğü'nün hizmetlerine ilişkin toplantı yapıyor

11 Ekim 2017 Çarşamba 11:30
'Muhteşem bir başarı hikayesi yazdık'

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün basın toplantısı başladı.  Külcü toplantıda Tesisler Müdürlüğü'nün çalışmalarını anlatıyor. 

Eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'ün de bulunduğu toplantıda Külcü, şunları söyledi:
 "Dünya hızlı değişiyor, Türkiye hızla değişiyor. Türkiye yeni bir vizyon oluşturuyor kendisine. Biz de bu yeni vizyona ve yeni ortaya çıkan şartlara belediye olarak ayak uydurmaya çalışıyoruz. Yeni ihtiyaçlara en uyumlu dönüşümü kim gerçekleştirirse,  kalıcı olacak olanlar onlardır. Bu noktada iyi olduğunu düşündüğümüz belediyelerden birisiyiz. Yapılan araştırmalarda kim hangi hizmeti yapıyor, memnuniyet durumları nelerdir, halktaki karşılığı nelerdir elimizde veriler var. Çorum Belediyesi bu değişimi en iyi okuyabilen ve ayak uydurabilen belediyedir.

İster belediye, ister kamu kurumu olsun, ortak hedefimiz insan memnuniyeti. Yaptığımız herhangi bir işten duyguyu alırsanız bir toplum mühendisliğine, PR çalışmasına, mekanik hesaplamaya yönelmeye başlarsanız o işin ruhu ve bereketi kaçar.

Hizmet felsefemizin özü insanı yaşat ki devlet yaşasın. Belediye olarak felsefemiz budur. Tesisler Müdürlüğümüzü ortaya çıkaran ruh da, misyonunu oluşturan ruh da budur. 


Tesisler Müdürlüğümüz'ün misyonu, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayatın içinde daha güçlü ve etkin kılmak. Ailelerimize destek olarak, ailelerin varlığını hem de gücünü muhafaza etmek. Engellilerimize ve onların ailelerine yol arkadaşlığı yaparak onların umutlarını, hayallerini tazelemek.


Toplumun da hemen hemen tamamına uzanacak bir yelpazenin tanımını da yapmış olduk. Bu kuşatıcı misyona baktığımızda herkese söylenecek sözümüz, uzanacak elimiz var, herkese verebileceğimiz bir hizmetimiz var diyebiliriz. 

BU MÜDÜRLÜĞÜ BİZ KURDUK


Belediye olarak yaşadığımız dönüşümü en iyi ifade eden müdürlük Tesisler Müdürlüğümüz. Tesisler Müdürlüğümüzde biz sıfırdan başladık. Hiçbiri biz göreve gelmeden önce belediye tarafından ifa edilen hizmetlerden biri değildi. Kadınlara bir şey yoktu. Gençlere özel, engellilere, ailelere yönelik özel bir hizmet yoktu. Bizyaptık anlamında söylemiyorum. Keşke bizler önceden yapılmış olsaydı. Biz onun üzerine koyarak gitseydik. Ama öyle olmadı. İlk defa biz yaptık. Tesisler müdürlüğümüzde muhteşem bir başarı hikayesi yazdık." dedi. 

Başkan Külcü toplantıda daha sonra Tesisler Müdürlüğü kapsamındaki Kadın Kültür Sanat Merkezleri, Gençlik Eğitim Merkezleri, Aile Eğitim Merkezleri ve Engelli Eğitim Merkezleri'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Külcü toplantı bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 











Son Güncelleme: 11.10.2017 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
valdo 2017-10-11 13:01:01

artık sözün bittiği yerdeyiz bence bu muhteşem başkan ibb başkanı olmalı. başkan eğer sen insan seviyorsan ben hayvan olmaya razıyım.
şimdi sahne senin devam et başkan
ama sıra bize gelmesin dua et.

Avatar
kederli 2017-10-11 13:31:35

incittiğiniz gönlün, kırdığınız kalbin bedduasından korkun (hz. muhammed)

Avatar
iddia 2017-10-11 16:48:58

buhara kültür merkezi hariç binaların tamamı yeşil alan ve parklara yapılmıştır. hepsi kanunen uygun değildir.evet yapılanlar güzeldir. insanımıza hizmet vermektedir bu inkar edilemez. kötüde denilemez.ancak yine insanımızın çorumlunun yeşil alanından parkından alınarak yapılmıştır. mahalle mescidleride kadın kültür merkezleride. işi bilen kişiler baksın

Avatar
Aklı Selim 2017-10-11 23:33:07

Sayın Başkan
Mahalle mescitleri yapıyorsun eline sağlık.

Ama şu soruyu kendimize (kendinize) sormamız/ nız lazım.
Türkiyenin sorunu eğitim mi ?
İbadet hane mi.

Bu millet yüzyıllarca kendi ibadethanesini kendisi yapmadı mı

Eğitim tesisi olmadan cami mescit olmuş neye yarar.

Buhara ve ulukavak mahallesinin sorunu önceliği akaryakıt istasyonu / mescit midir.

5. cadde de 90.000 metre kare kamusal alan neyi bekliyor.

Bizim çocuklarımızın insanı ortamda eğitim almaya hakkı yok mudur.