Mülteciler bozkurt işareti yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili Adayı Fatih Özcan’ın seçim...

12 Ekim 2015 Pazartesi 12:44
 Mülteciler bozkurt işareti yaptı


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili Adayı Fatih Özcan’ın seçim çalışmalarında mülteciler bozkurt işareti yaptı.


MHP.3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Özcan, Belediye Binası yanındaki Havuzlu Park’ta seçim çalışması yaptığı esnada mültecilerin ilgi odağı oldu. Mülteciler adayla fotoğraf çektirmek isteyince ortaya ilginç manzaralar çıktı.


Özcan, yaptığı açıklamada, “Kalabalık ortamlarda vatandaşlar fotoğraf çekinmek için durduruyorlar. Bu kısa sürede beni bu kadar benimsemeleri beni çok mutlu ediyor. Çorum halkının bana layık gördüğü bu sevgi karşılıklı. Bende onları çok seviyorum ve hangi milletten olursa olsun Çorumlu’ya, Çorum’da yaşayanlara, vatanımıza ve aziz milletimize hizmet etmek için bu yola çıktım. Çıktığım bu yolda elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyorum. Ben çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim takdir Allah’ındır” dedi.

 

Son Güncelleme: 12.10.2015 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.