Murat Yıldırım Van’da

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, hafta sonu Doğu Anadolu bölgesinde teşkilat...

05 Aralık 2014 Cuma 13:48
 Murat Yıldırım Van’da


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, hafta sonu Doğu Anadolu bölgesinde teşkilat çalışmalarına eşlik edecek.


AK Parti Van İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde divan başkanlığını yapacak olan Milletvekili Yıldırım, "AK Parti olarak kongrelerimizi tam bir birlik ve istişare ortamında sürdürüyoruz. 2015 seçimleri öncesinde tüm teşkilatlarımızda kongrelerimizi tamamlayarak seçim sath-ı mahalline gireceğiz. İnşallah 2015 seçimlerinde de ülkemizin ihtiyacı olan yeni anayasayı gerçekleştirecek bir çoğunlukla hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi. 


Van İl Kongresi'ne Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak. 





Son Güncelleme: 05.12.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
korkununecelezararı 2014-12-05 14:03:14

bu adam çoruma neden hiç gelmiyor. vadır şırnaktır orlarda geziyor boyuna.. çorumu haritadan sildi mi nedir.. gerçi adamın günahını almayım. görev icabı gidiyordur... bunu unuttum...
günahı da sevabı da lazım değil de. yoksa demirelin dediği şeyin gerçek olduğunu sanırım, doğu da çorumu mu arıyor..
neyse yine de özür dilerim murat bey... hüsnü zamda bulunduğum için. sui zan mıydı. ben karıştıyorum bu zanları da...

Avatar
ne arıyorsun tavanda 2014-12-05 15:15:00

murat hoca, ne yapıyorsun taaaaavanda. tavan aralarında ne geziyorsun. dur, yapma, etme. in aşağıya. düşer bir yerini zedelersin. hadi gel ta-van'dan.

Avatar
murat yıldırım bey 2014-12-05 15:27:25

Sen Çorum halkına yapamadıklarını söyleyemediklerini,birileri ağzı ile söylettin, bundan da hazzzz aldın.Büyük müfessir Murat yıldırım.

banner165