Namı diğer ‘Baba Kafkas’ Çorum’da

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Cahit Bağcı ile birlikte Osmancık'ta seçim çalışması yaptı.

10 Haziran 2018 Pazar 18:30
Namı diğer ‘Baba Kafkas’ Çorum’da

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Osmancık’ta seçim çalışmalarına katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu MÜSİAD Şubesi’nin iftarına katılmak üzere Çorum’a gelen Kafkas, bu hafta da merhum babası Cemalettin Kafkas adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftara katılmak üzere Alaca’ya geldi. Kafkas, ev sahipliği yaptığı iftar programı sonrası  AK Parti ilçe seçim bürosunda toplanan yoğun kalabalığa hitap etti.

Dün akşam Çorum merkezde nokta ziyaretlerinde bulunan Kafkas, bugün de Osmancık’ta seçim çalışması yaptı.

Kafkas’ın Osmancık ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı ve AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya ile AK Parti önceki dönem il başkan yardımcılarından işadamı Şeyda Önen ile parti teşkilatları hazır bulundu. Kafkas, burada seçim koordinasyon merkezi ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak Milletvekili adayı Oğuzhan Kaya’ya destek verdi.

ÇAVUŞOĞLU’NUN SÖZÜ DİLLERDE

AK Parti Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, iki dönem birlikte çalıştığı Agah Kafkas’ın Osmancık ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bağcı, paylaşımında, “22. ve 23. Dönem Çorum Milletvekili Sağlık Bakan Yardımcımız Agah Kafkas, namı diğer ‘Baba Kafkas’ ve il başkanımız Mehmet Karadağ ile Osmancık’ta seçim çalışmalarına katılıyoruz. Adayımız Oğuzhan Kaya  ile esnaf ziyaretindeyiz.” ifadelerine yer verdi.

Hatırlanacağı üzere Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yakın dostu olan Agah Kafkas’a zaman zaman ‘Baba Kafkas’ diye hitap ediyor.

Son Güncelleme: 10.06.2018 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.