Oğuzhan Kaya tekrar aday olmayacak

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, seçim sürecinde Milletvekili Cahit Bağcı...

26 Eylül 2014 Cuma 13:32
Oğuzhan Kaya tekrar aday olmayacak


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, seçim sürecinde Milletvekili Cahit Bağcı, İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, İl Genel
Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve mevcut yönetimle birlikte hareket edeceğini söyledi. 

Başkan Karataş, bir adayın kendisinin ismini kullanarak kulis yaptığını belirterek bunun doğru olmadığını ve bu adaya destek sözü vermediğini açıkladı.

Seçim sürecinin AK Partiye yakışır bir şekilde tamamlanması için parti yönetimi ile birlikte hareket edeceğini ancak hiçbir adaya bireysel olarak destek sözü vermesinin mümkün olmadığını kaydeden Karataş, “AK Parti Genel Merkezimin belirlediği kongre takvimi doğrultusunda ilçe teşkilatlarında kongre hazırlığı başladı. İlçe başkanlığına aday olan arkadaşlarımız da doğal olarak seçim kulislerini sürdürüyor. Ancak bir adayın ismimizi kullanarak kendisine destek sözü verdiğimi öne sürüp kulis yapması bizi rahatsız etmiştir. Bu yakışık almayan bir durumdur. Biz kongre sürecini milletvekilimiz, ilçe başkanımız, parti teşkilatımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile bu partiye gönül vermiş vatandaşlarımız ile birlikte demokratik bir şekilde sürdüreceğiz. Dolayısı ile bu adaya destek sözü vermemiz mümkün değildir. Bu tür kulisler seçim sürecini etkilemeye yönelik girişimler olduğu gibi partimizin misyonuna da yakışmayan hareketlerdir” dedi

PARTİME ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya'da yaptığı açıklamada üç dönemdir ilçe başkanlığı yaptığını ifade ederek kongreden sürecinden sonra da AK Partiye hizmet etmeye devam edeceğini, yeni yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde kendisinin de taraf olarak var olacağını vurguladı.

İlçe Başkanı Kaya, “Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve Yönetim kurulundan arkadaşlarımızla istişare edip il başkanlığının ve Genel Merkezinde onayı ile bir kardeşimiz ilçe başkanı adayı olacaktır. Biz de bu kardeşimizin seçilmesi için gereğini yapacağız. AK Parti, milletine hizmet etmek için kurulmuş bir partidir. Tüzüğümüzdeki 3 dönem kuralından dolayı İlçe Başkanı olarak görevim sonra erecek. Ancak millete hizmet noktasında AK Partide hiçbir partilinin görevi sona ermez. Her partili gibi biz de milletimize hizmet etmek için bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da partimize çalışmaya devam edeceğiz. Kongreden sonra da yeni yönetimle birlikte milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 26.09.2014 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165