Oğuzlar 77 için girişim

Milletvekili Uslu, Oğuzlar 77 Ceviz fidanının Orman Genel Müdürlüğü'nce alımının yapılmasını istedi

05 Aralık 2017 Salı 16:15
Oğuzlar 77 için girişim

AK Parti Çorum milletvekili TBMM İdare Amari Salim Uslu, Oğuzlar cevizinin bu yıl 20 bin ton üzerinde hasat yaparak Türkiye’nin ceviz ihtiyacının yüzde 3’ünü karşıladığını bildirdi.

AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ve bazı parti yöneticileri Milletvekili Uslu’yu ziyaret ederek hem ceviz ikram ettiler hem de taleplerini ilettiler

Uslu, yaptığı açıklamada, “Oğuzlar cevizimizde bu sene 20 bin ton üzerinde hasat yapılarak Türkiye’nin ceviz ihtiyacının yüzde 37’ü karşılanmaktadır.

Orman Genel Müdürümüz Bekir Karaca ile görüşerek tescilli Oğuzlar 77 ceviz fidanımızın Genel Müdürlüğümüzce alım yapılarak değerlendirilmesini istedik.

Oğuzlar İlçe Başkanımız Mehmet Ali Ekmekçi ve İl Genel Meclis Üyemiz Arif Çamiçi ününe ün katan Oğuzlar Cevizimizden takdim ederek, taleplerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165