Oğuzlar’ın taleplerine olumlu cevap

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kiraz’la birlikte Çorum Milletvekili ve...

22 Ekim 2014 Çarşamba 18:30
 Oğuzlar’ın taleplerine olumlu cevap


Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kiraz’la birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek, hem hac farizası nedeniyle hayırlı olsun, hem de  ayağındaki geçici rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.


Oğuzlar ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Ateş, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığından vidanjör talebimiz ile onaylı cadde ve sokak düzenlemesi projemizin işleme alınmasını için destek bekliyoruz. İçmesuyunda sorunlar yaşıyoruz. Depo ve Arıtma Tesisine ihtiyacımız var. Bu sene kurak bir dönem geçirdik. Obruk Barajı’ndan pompaj ile su alıyoruz. İlçemiz tarımının geliştirilmesi için sulama projesi yapılmasını ve TOKİ’nin ilçemize konut yapmasını talep ediyoruz. Ayrıca acil olarak şehir merkezi hastane yolunun 250 metrelik bölümüne sıcak asfalta ihtiyacımız var. ” dedi.  


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum 12.976 km2 alana sahip olan Çorum ilimizin her toprağı bizim için önemli. Her ilçenin önceliğini dikkate alarak hizmet ediyoruz. Oğuzlar da bizim ilçemiz hizmetlerimizi elbette ki esirgemeyeceğiz. Yaptığınız çalışmalarda partizanlık yapmadan bizlerle koordineli olunduğu takdirde destek ve katkılarımız muhakkak devam edecektir. Nitekim bunun örneği olan ilçelerimizde vardır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı taleplerinizle ilgili bakan bey ile görüşerek gereken desteği almaya çalışacağız. İçmesuyu ile ilgili İller Bankasıyla görüşerek SUKAP kapsamında talepte bulunun, pompaj sulamasıyla ilgili DSİ ve İl Özel İdaresi yetkilileri ile görüşerek ön çalışmaları yaptırmanız ve TOKİ konutları ile ilgili de yeterli talep ve arsa temin etmeniz durumunda gereken desteği vermeye çalışacağız” dedi.


Uslu, sıcak asfalt ihtiyacı ile ilgili Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin ile görüşerek başkan Ateş’i yönlendirdi.



Son Güncelleme: 22.10.2014 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.