OHAL bitmemeli

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, OHAL'in Türkiye gerçeği olduğunu savundu

14 Nisan 2018 Cumartesi 15:52
OHAL bitmemeli

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Mehmet Akif Aras, Milli Güvenlik Kurulu'nun 17 Nisan 2018 Salı günü yapacağı toplantıda, OHAL uygulaması ele alınacağını belirterek, parti olarak OHAL’e destek verdiklerini söyledi.  

Türkiye’nin birçok cepheden saldırıya uğrayıp siyasi ve ekonomik operasyonları birbirini kollarken, bunlara set çekilmesi gerektiğini vurgulayan Aras, “Koro halinde, OHAL kalksın diyenler, kaosa alkış tutan, kripto damara göz kırpan şuursuz ve sorumsuz zihniyetlerdir. Ülke olarak normal şartlarda değiliz ki OHAL’i kaldıralım. Tehdit geçmedi ki OHAL’e son verelim. CHP’sinden TÜSİAD’ına, AB’sinden BM’ne kadar OHAL’e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir. Kripto damar kan dökmek, can havliyle efendilerinden aldığı talimatı yerine getirmek için hazırda beklemektedir. OHAL’i kaldırmaya teşebbüs veya bunu teşvik cüretkar bir gafilliktir. Olağanüstü hal uygulaması devam etmelidir. Olağanüstü hal kapsamına dahil edilmiş unsurlar üzerinde kararlılıkla durulmalı ve gidilmelidir. Olağanüstü hali '’demokrasiye, özgürlüğe karşıt'’ gibi algılayarak, tamamen ortadan kalkmasını isteyenler, 15 Temmuz'un tesir alanı üzerinde tarafgir olanlardır.” dedi.

OHAL’in, hâlihazırda Türkiye gerçeğinin yansıması olduğunu vurgulayan Aras,  sürmesini de milli bir zorunluluk şeklinde niteleyerek, şöyle devam etti: “FETÖ’cüler temizlenmeden, tehdit ve tehlikeler geçmeden OHAL bitmez, bitemez, bitmemelidir. Aksini iddia edenler iki yüzlülükte marka olan, Türkiye’nin var oluş davasına kast eden kokuşmuşlardır. Bu kokuşmalara da Allah’ın izniyle müsaade etmeyeceğiz, tuzaklarında boğacağız.”

Son Güncelleme: 14.04.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165