Önümüzdeki süreci konuştular

Belediye Başkanı Gül, AK Parti Milletvekili Kavuncu'yu irtibat bürosunda ziyaret etti.

25 Eylül 2018 Salı 19:00
Önümüzdeki süreci konuştular

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu'nun yeni irtibat bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24 Haziran seçimleriyle 27. dönemde AK Parti Çorum’dan Milletvekili seçilen Erol Kavuncu Çorum'da vatandaşlarla irtibatın daha da güçlenmesi için büro açtı. Belediye Başkanı Zeki Gül, Kavuncu'nun bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gül, Milletvekili Kavuncu'nun açtığı büronun hayırlı, bereketli işlere vesile olacağına inandığını belirterek, vatana, millete hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Gül'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, güzel dilek ve temennileri için teşekkür etti. Kavuncu ve Gül ziyarette Çorum'un gündeminde olan meseleleri istişare etti ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-09-27 08:13:32

Sayın vekilim, Zeki Gül'e hiç sordun mu? Belediyede neler oluyor, neden olanları yargıya taşımıyorsun sen detektif misin de delil arıyorsun? Sorar mısınız acaba?