Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi ihale ediliyor

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatı Yapım İhalesinin 21 Eylül’de yapılacağı müjdesini verdi.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 18:51
 Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi ihale ediliyor


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatı Yapım İhalesinin 21 Eylül’de yapılacağı müjdesini verdi.


İller Bankası Genel Müdürlüğünün Çorum yerel yönetimlerine destek, katkı ve yatırımlarının devam ettiğini söyleyen Uslu, “İller Bankasının ilimizde yaptığı yatırım ve desteklemeleri devam ediyor. Ak Parti’nin iktidara gelmesi sonrası 1,5 Milyar TL’nin üzerinde yatırımı İller Bankası desteğiyle Çorum’a sağladık.  Belediyelerimiz ve köylerimiz hizmetlerden fazlasıyla faydalanmışlar ve faydalanmaya da devam etmekteler.


Osmancık İlçemizin altyapı çalışmaları İLBANK desteği ile tamamlandı. Belediyemizin talebi doğrultusunda arıtma tesisi için 16 Milyon TL’lik kredi İller Bankası Yönetim Kurulu Kararı ile onaylanmış ve “Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatı yapım işi” İhalesi de 21 Eylül Çarşamba günü yapılacaktır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.


Uslu ayrıca, taşkınlardan koruma çalışmaları kapsamında; Kuzey Yamaçları Taşkın Koruma çalışmaları tamamlandığını belirterek, “Kızılırmak şehir geçişi ıslah ve sahil düzenleme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Belediyemiz ilçede asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şehirlerarası ve Şehiriçi Otobüs Terminali yapımı işini de 22 Eylül'de İhalesini gerçekleştirecek” dedi.

DerekargınGöletiSulama Proje Yapımı İhale Ediliyor

Milletvekili Uslu, İskilip DerekargınGöletiSulaması Proje Yapımı hizmet alımı ihalesinin 21.09.2016’da yapılacağını söyledi.

DerekargınGöletine 14 Milyon TL Yatırım


Yapılacak ihale ile 3.690 Dekar tarım arazisinde, borulu sistem ile basınçlı olarak sulama çalışması projesinin hazırlanacağını söyleyen Uslu, “Bilindiği üzere İskilip ilçemizin öncelikleri arasında yer alan DerekargınGöletininyapım ihalesinin 25 Haziran 2015 tarihinde 14.059.242 TL (KDV Dahil) bedel ile gerçekleştirmiş ve 07.09.2015 tarihinde de yer teslimi yapılarak işe başlanmıştı. Şu an yüzde 24 olarak fiziki gerçekleşme oranına ulaşılmış yapım çalışmaları da hızla devam etmektedir. Gölet’in yapım süreci devam ederken göletten regule edilecek su ile 3.690 Dekar tarım arazisinin sulaması proje yapımı hizmet alımı ihalesini de 21 Eylül Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.


Uslu’dan İskilip, Bayat ve Uğurludağ’a da TMO Kapalı Depo Müjdesi

 Uslu, Toprak Mahsulleri Ofisince İskilip, Bayat ve Uğurludağ bölgesine hizmet verecek 40 Bin Ton’luk kapalı depo yapılacağı müjdesini verdi.

Uslu yaptığı açıklamada, “İskilip, Bayat ve Uğurludağ bölgemizdeki çiftçilerimizin ihtiyacını karşılamak üzere 40 Bin Ton kapasiteli Silo Tipi Kapalı Depo yapımı gerçekleştireceğiz. Yapılacak depo sayesinde bölgemiz çiftçilerimizin en fazla 25 – 30 Km’lik mesafede daha hızlı bir şekilde mahsullerini TMO deposuna ulaştırılması sağlanacaktır. Toprak Mahsulleri Ofisi bölgeye hizmet verecek olan Kapalı Depo hizmetini özel sektör aracılığıyla Lisanlı olarak 10 Yıl kiralama garantili yaptıracaktır.
Hayırlı olsun” dedi.



Son Güncelleme: 29.08.2016 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.