Oylar Ankara’ya gönderildi

AK Parti Milletvekili Aday Adayları’nı Sivil Toplum Kuruluşlarına soruyor.

23 Mart 2015 Pazartesi 17:50
 Oylar Ankara’ya gönderildi


AK Parti Milletvekili Aday Adayları’nın STK temayülü tamamlandı.


Parti merkezinde oluşturulan sandıklarda oy kullanan STK yöneticileri, aday adayları arasından 4 isim tercih etti. Bugün sabah saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00 itibariyle sona erdi.
Oy verme işlemlerinde  1.036 STK üyesi oy kullandı.


Oylar AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu tarafından mühürlenerek Ankara'ya gönderilecek.



Son Güncelleme: 23.03.2015 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2015-03-23 22:19:28

VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Avatar
Cavit ÇAKAL 2015-03-24 06:18:13

Sivil Toplum Örgütlerinin Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayları için Karar günü. Demokrasi ve Sivil Toplum Açısından Oldukça Önemli ve bir İlk Yaşandı. Diyanet-Sen Çorum Şubesi Yönetim Kurulu Olarak Oy Kullandık. Allah "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" Anlayışı İle Çalışacak, Çorum'umuza, Memleketimize ve Ümmete Hyırlı Hizmet Edecek Vekil Adayları Seçmeyi Nasip Etsin. Sivil Toplumu Öne Çıkaran ve Görüslerine Değer Veren Sayın Başbakan'ımıza ve Ekibine Teşekkür ederiz (Temennimiz Diğer Siyasi Partilerin de Sivil Toplum'un Görüşüne Başvurarak Adaylarını Tespit Etmesidir.)

Avatar
ahmet sucu 2015-03-24 09:59:06

bugüne kadar canla başla çalıştığım ak parti den nefret ettirdiniz yaw bu çorum kendi tercihini neden ankaradan öğreniyo madem ankara dan öğrenecek neden halka ve stk lara soruyonuz adamlık dürüslük den bashediyosunuz demokrasi diyosunuz burda oy kullanılıyo kapatılıp ankaraya gidiyo açın millet kimi tercih etmiş görelim milleti gerçekten enayi yerine koyorsunuz ha zaten milletin tercihini yapmıyoz diyecekseniz onu da bilelim