Özel harekâtçı gaziye evinde ziyaret

AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya, Gazi Özel Harekat Polisi Ramazan Coşkun'u ziyaret etti

01 Eylül 2018 Cumartesi 18:18
Özel harekâtçı gaziye evinde ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya Hakkari Yüksekova’da yaralanan özel harekat polisi gazi Ramazan Coşkun’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Aynı patlamada hayatını kaybeden şehidimize de Allah’tan rahmet dileyen AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, yaralılara da acil şifalar diledi. Gazi Coşkun’un babaannesi ile de bir süre sohbet eden Kaya vatana millete hayırlı kahraman bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ederek, “Böyle vatan evlatları olduğu sürece kimsenin Türkiye’yi bölmeye gücü yetmez” dedi.

Özel harekatçı gaziye telefon numarasını veren Kaya, Coşkun’a gece gündüz demeden her türlü sorununda arayabileceğini ve devlet olarak yanında olduklarını ifade etti.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.