Özsaçmacı MHP’den aday adayı

Bekir Özsaçmacı, MHP’den aday adayı oldu.

07 Eylül 2015 Pazartesi 13:10
 Özsaçmacı MHP’den aday adayı


Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Özsaçmacı, MHP’den aday adayı oldu


1 Kasım’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Özsaçmacı, şu açıklamayı yaptı; “Son yirmi yılda millet ve milliyetçilik tecrübe ve fikirlerinin siyasal alana daha yakınlaştığını görmekteyiz. Kısacası millet düşünürleri, milliyetçilik düşünürleri olmak zorunda kaldılar. Ancak milliyetçilik kavramının, birçok açıdan her türlü sosyal/ekonomik duruma, her ideolojik eğilime, her siyasal modele uyarlanabilir bir kavram oluşu, ona hem küresel, hem de parti yada bir ulusa bağlanma kavramı kazandırmakta. Kaçınılmaz olarak ilerleyen bu tarih tarafımızı, tepkimizi ve duruşumuzu gösterme fırsatı vermektedir.


Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın nemelazımcılığında akmaz kokmaz tarafsızlık bu bir değersizlik belirtisidir. Bu nedenle gelen ağam giden paşam işaretinde kral hiçbir zaman çıplak değildir.


Herkesin köşe bucak kaçtığı, devrin hokkabazlarından menfaat umduğu bir dönemde millete dönmenin, milletle yürümenin, milletle var olmanın, milleti tanımanın önemini bizlere Milliyetçi Hareket göstermiştir. Bu sese güç vermek gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; kim o ki? Ya da ne zaman ki? Hani nerede? Kim varki? sorularıyla aranan ve beklenilen bu mesafeyi anlamlı kılmak için işte sizlerleyim.  Sizler... bizlerin... bizler, onların hikayesinde duyulan ihtiyacın işte burada sesleriyiz. Duygu, heyecan adına bir birikimin topluma faydalı olacak yansıması da diyebilirsiniz. Tüm birikimlerimizin gönül şimşeğinde çakan duruşun yağmurunda ıslanmak arzusuyla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Siz de bizimle yürümek isterseniz yani adınızın yanında durmak isterseniz hadi davete icap edin! İnsan bilmediğine muhtaç değildir. Muhtaç olmadığından heyecan duymaz ve heyecan duymadığına talip olmaz. Buralı olmak isteyenlere merhaba... 26. Dönem Çorum Milletvekili aday adaylığımı açıklıyor kamuoyu önünde tüm halkımıza merhaba diyor bizimle yürümeye davet ediyorum.”




Son Güncelleme: 07.09.2015 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Crm 2015-09-07 17:02:49

Ne zaman avukat oldu bekir özsaçmacı