PAB komitesine seçildi

Milletvekili Kurt, TBMM heyetiyle Rusya'ya gitti

17 Ekim 2017 Salı 11:45
PAB komitesine seçildi

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 137. Genel Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın başkanlığındaki heyet ile birlikte Rusya’ya gitti.
Heyette AKP Grup Başkanvekili hemşehrimiz Mehmet Naci Bostancı, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Milletvekilleri ve Meclis görevlileri de hazır bulundu.


GÜVENLİK KOMİTESİNE SEÇİLDİ


Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Ceritoğlu’nun, yapılan PAB genel kurul toplantısında IPU Barış ve Uluslar arası Güvenlik Komitesine seçilmesinden dolayı yurtdışı dünya kuruluşu olan PAB’da Türk delegasyonu olarak görev aldığı belirtildi.


Ceritoğlu, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 137. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Türkiye’de e-ticaret ve e- eğitim’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Son Güncelleme: 26.07.2018 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165