‘Partiler gelip geçici, önemli olan dava’

TBMM İdari Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, “Partiler, semboller, amblemler...

17 Nisan 2015 Cuma 18:33
‘Partiler gelip geçici, önemli olan dava’


TBMM İdari Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, “Partiler, semboller, amblemler, hatta aktörler gelip geçicidir. Asıl olan davasını daha ileriye götürmektir. İnsanları huzura, mutluluğa eriştirmektir. Onu yapacak birikimimiz vardır. Bu misyonumuzun da farkındayız” dedi. 

TBMM İdari Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı ve eski BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’yu dernek genel merkezinde ziyaret etti. Seçim süreci ile ilgili görüşmek üzere Topçu’yu ziyaret eden Uslu, önümüzdeki seçim sürecinde STK’ların önemine vurgu yaptı. Uslu, “Türkiye’yi Suriye ile savaşa sokmaktan, içeride kriz ve kaos yaratma planlarına kadar ya da hiç benzemezleri bir araya getirmek gibi farklı birden çok senaryoların uygulandığı ateş coğrafyasının içerisindeyiz” diye konuştu.

“Türkiye’nin etkin ve saygın bir ülke konumuna gelmesi bu coğrafyada barışa hakim kılacak lider bir güç olması anlamına geliyor” diyen Uslu, “Bu noktada siyasetin içindeki insanların çok uzun, verimli düşünmesi, strateji geliştirmesi ya da söylenmemiş şeyleri söylemesi çok kolay olmuyor. Daha telaşsız bir ortamda çalışacak ve fikir üretecek mekanizmalara ihtiyaç var” dedi.

Uslu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu toplumun kökleri, taşıdığı mesaj, tarihi sorumluluğu, bunun farkında olan bir ciddiyet pınarından beslenen insanlar olarak bizi karşılıklı kişisel ayrılıklarımız olsa bile ortak bir gelecek davamız, ortak bir Türkiye, insanlık davamız var. O açıdan bu durumlarda aynı kültürden gelen insanların düz akılla birlikte olmaya ihtiyaç bırakmaksızın zaman zaman birlikte olmasının gereğini yapıyoruz. Partiler, semboller, amblemler, hatta aktörler gelip geçicidir. Asıl olan davasını daha ileriye götürmektir. İnsanları huzura, mutluluğa eriştirmektir. Onu yapacak birikimimiz vardır. Bu misyonumuzun da farkındayız.” 

Konuşmaların ardından Topçu, Uslu’ya bir plaket takdim etti.




İHA

Son Güncelleme: 17.04.2015 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.