PKK ve FETÖ yerle yeksan olacak

MHP Milletvekili adayı Aras, ÇESOB iftarına katıldı, Ulukavak, Gülabibey ve Mimar Sinan'da esnaf turu yaptı.

09 Haziran 2018 Cumartesi 16:02
PKK ve FETÖ yerle yeksan olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, 24 Haziran’da PKK ve FETÖ’nün yerle yeksan olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına gece-gündüz demeden aralıksız devam ettiğini bildiren Aras, İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafla buluştu. İftar sonrası Osmancık Caddesi, Fatih Caddesi, Akpınar Caddesi ve Yazı Çarşı civarında özellikle kıraathaneler ve çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlarla görüşen Aras, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı ve partisine destek istedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, 24 Haziran’dan sonra tam olarak devreye gireceğini hatırlatan Aras, yeni hükümet sistemiyle devletteki çatlak seslerin kesileceğini, istikrarın temin edileceğini belirterek, “Milletimizin yüzü gülecek, huzur ve refah gelecektir. Kuvvetler ayrımı kalın çizgilerle güçlenecek, Yasama-Yürütme ve Yargı arasında kör dövüşü, anlaşmazlık, gelgitler bitecektir. Al Bayrak Sistemi olarak ifade ettiğimiz yeni hükümet yapısında; TBMM asli fonksiyonu icra edecektir.
Hükümet seri ve etkili kararlar alacak, tıkanma, kriz ve kargaşa en aza çekilecektir. Yargı ise hem bağımsız hem de tarafsız olacaktır” ifadelerini dile getirdi.
İnce İnce yıkım ve yozlaşma siyaseti yapanların hezimetle tanışacaklarını kaydeden Aras, “PKK ve FETÖ yerle yeksan edilecektir. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kazanacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı kazanacaktır” dedi.

ÇORUM, BÖLGEYİ AYAĞA KALDIRIR

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Çorum sanayisinin gelişmesinin hem Çorum hem de bölge açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarına devam eden Aras, dün akşam Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından organize edilen iftara katıldı.

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak’ın da yer aldığı iftarda, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve oda başkanlarının yanı sıra esnaf ve sanatkarlarla sohbet eden Aras, partisinin özellikle de esnaf ve sanayiciye yönelik politikalarını anlattı.

Esnafın vergi ve prim yükünün hafifletileceğini, AVM yasasının yeniden düzenleneceğini ve esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınacağını dile getiren Aras, esnaf ve sanatkârların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacağını ifade etti.
Çorum’un gelişmiş sanayisi ile önemli bir üretim sahası olduğuna dikkat çeken Aras, “Bu itibarla, Türk malı yatırımlar için en uygun yerlerden birisidir. Böylesi bir yatırım seferberliği Çorum’u ve bölgemizi ayağa kaldıracaktır. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapabiliriz. İnanıyoruz ki, Çorum sanayisi stratejik ve rekabetçi bir güce ulaşacaktır” dedi.

MHP TÜRKİYE'NİN TEMİNATI

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM’de etkin konumda olmasının önemine dikkat çekerek, “MHP varsa, gelecek aydınlık, Türkiye teminat altındadır” dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak çalışmalarına Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi’nde devam eden Aras, Rüstem Eren Parkı civarı, İlahiyat Fakültesi, Cemilbey Caddesi, Cuma Pazarında  esnafı ziyaret ederek partisinin politikalarını anlattı ve hemşehrilerini ‘Milliyetçi Hareket’te buluşmaya davet etti.

Büyük Türk milletinin Milliyetçi Hareket Partisi’ni destekleyeceğine, mahcup etmeyeceğine gönülden inandığını belirten aras, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM’de etkin konumda olması, bir yandan yürütmenin adalet ve hakkaniyet anlayışı içinde denetlenmesini, diğer yandan da ekonomik ve sosyal politikalara yön vermesini sağlayacaktır. Milliyetçi Hareket varsa, çare bitmemiştir. Milliyetçi Hareket varsa, gelecek aydınlık, Türkiye teminat altındadır” dedi.
 

Son Güncelleme: 09.06.2018 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.