Prof. Dr. Şahin’den İHA’ya ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Şakir Şahin, İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge...

25 Şubat 2015 Çarşamba 19:23
 Prof. Dr. Şahin’den İHA’ya ziyaret


AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Prof. Dr. Şakir Şahin, İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

Ziyarette İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ile görüşen Prof. Dr. Şakir Şahin, siyasi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülkenin ve Çorum’un geleceği adına, üzerine düşen tarihi sorumlulukların bilincinde olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şahin “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Ak Parti temsilcileri, partimizin kurulduğu günden itibaren siyasette samimiyetin, dürüstlüğün, şeffaflığın dilini önemsemiş, milletle muhabbeti, milletle karşılıklı güven duygusu siyasetini benimsemişlerdir. Ben de aynı yoldan yürüyerek milletimiz için gece gündüz demeden çalışacak, memleketimizin büyümesi ve insanımıza hizmet yolunda çaba harcayacağım. Büyük Türkiye’nin inşasında Çorum’un da yerini almasına katkı sağlayacağım” diye konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 25.02.2015 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.