Projelerin Adamı önerdi

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Damar, profesyonel ve amatör spora kaynak temini hususunda projeleri olduğunu bildirdi.

18 Kasım 2013 Pazartesi 15:11
Projelerin Adamı önerdi

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Damar, profesyonel ve amatör spora kaynak temini hususunda projeleri olduğunu bildirdi.

Damar, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Bilindiği gibi Çorum Belediyesinin görevlerinden biriside spor faaliyetleri ile ilgilenmektir. Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onları geleceğe hazırlamak adına yürütülen faaliyettir. Bu itibarla Çorum Belediyesi amatör spor başta olmak üzere spora ve sporculara gereken katkıyı sağlamakla görevlidir.

Şehrimizde Çorum Belediyespor ve Çorumspor olmak üzere 2 adet takımımız mevcuttur. Esasen Çorum’un  en az bir takımı Türkiye’de adını duyuran takım haline getirmek, amatör sporlarda Türkiye şampiyonları çıkarmak gerekir..

Geçtiğimiz belediye başkanlığı döneminde Belediye başkanımız Arif Ersoy döneminde Çorumspor’un mali krizde olduğu dönemde bir proje uygulanmıştır. Projenin adı akaryakıt istasyonu ve sosyal tesislerdir. Bu  proje Çorumda ve Çorumspor’da bir ilk olma özelliğini taşımaktadır. Çorumsporun mali asbaşkanı olduğum dönemde Sayın belediye başkanımızdan Çimento Fabrikası altındaki 8 dönümlük arazi Çorumspor’a yap-işlet-devret modeli ile alınmıştır. Çorumpor olarak yap-işlet-devret modeli ile ihale edilmiştir. Çorumspor’a 15 yıldır tesis gelir kaynağı olmaya devam etmektedir.

Spora katkı vermek amacıyla Çorumda bir ilk olan bu ve buna benzer projeler üretilecektir. Ayrıca Çorum Belediyesinin ihtiyaç duyduğu tesislerde yap- işlet ve devret modelleri ile hemşerilerimizin problemlerini çözmek amacıyla kullanılmalıdır.”



Son Güncelleme: 18.11.2013 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.