‘Ramazan Bayramı’na buruk girdik’

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, şu ana kadar AK Parti olarak 3 genel, 3 yerel ve 2’de referandum...

28 Temmuz 2014 Pazartesi 17:43
 ‘Ramazan Bayramı’na buruk girdik’


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, şu ana kadar AK Parti olarak 3 genel, 3 yerel ve 2’de referandum olmak üzere toplam 8 seçim geçirdiklerini ve bu seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bir önceki seçimlere göre oy oranlarını artırarak geçirdiklerini söyledi.


AK Parti binasında Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, gündemi değerlendirerek, Müslüman coğrafyasında akan kanlardan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.


Suriye’deki iç savaşın üç yıldır devam ettiğini belirten İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, “200 bin Müslüman, insan hayatını kaybetmiş bulunuyor. Yine aynı şekilde Afganistan’da, Pakistan’da, Nijerya’da, Soma’da, Somali’de ve Libya’da da Müslüman kanı akmaya devam ediyor. Bunlar bizleri üzüyor. Ramazan Ayı öncesi Gazze’de başlayan ve Ramazan Ayı boyu devam eden saldırılar. Sivil vatandaşlarımıza, Müslüman kardeşlerimize, çocuklarımızı ve bayan kardeşlerimizi acımasızca, hunharca katledilişlerini kınıyoruz.” dedi.


Her bayramda meydana gelen trafik kazalarına da değinen Ceylan, Sungurlu’da 4 kişinin hayatını kaybettiği kazadan dolayı duydukları üzüntüyü ifade ederek yakınlarına sabır diledi.


AK Parti olarak 8 seçimde oy oranını yükselterek çıktıklarını ifade eden Ceylan, “9. Seçimimiz 10 Ağustos’da. Yeni Türkiye yolunda, demokrat ve özgür ülke vizyonuyla yola çıktığımız bu seçimde, hedefimiz 2023 Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda bu coğrafyada demokrasiyi daha çok geliştirmek hedeflerimizin en başında. Siyasi ve toplumsal normalleşmeyi sağlamak, Toplumsal refahı daha üst seviyeye çıkarmak ve özgür ülke arasına girmek.” diye söyledi.




Son Güncelleme: 28.07.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.