Referanduma kilitlendiler

AK Parti Osmancık’ta istişare toplantısı gerçekleştirdi

21 Aralık 2016 Çarşamba 22:08
 Referanduma kilitlendiler


AK Parti Osmancık’ta istişare toplantısı gerçekleştirdi


AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, Osmancık İlçe Teşkilatı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.


AK Parti Osmancık İlçe binasında gerçekleştirilen istişare toplantısına, Osmancık İlçe Koordinatörü Mustafa Tuzcu, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile partinin kuruluşundan bugüne görev almış ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.


Toplantıda konuşan Karadağ, gerçekleştirilen bu toplantının Osmancık için hayırlara vesile olmasını diledi. Birlikte yürüdükleri bu kutlu dava yolunda göreve geldikleri günden itibaren teşkilatları birlik beraberliği, verimliliği ve dinçliğiyle gördüklerini söyleyen Karadağ, bütün ilçe teşkilatlarıyla gurur duyduklarını ifade etti.


Osmancık ilçe teşkilatının kısa süre önce yenilendiğini hatırlatan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, “Bir önceki yönetim kurulu başkan ve üyelerinin tecrübesinden yararlanarak aşk ve şevk ile Osmancık’ta hep birlikte verimli hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bugün ki toplantımızda bizlerle birlikte olan önceki dönem ilçe başkanlarımıza, belediye başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bu birlikteliği sağlamanın ne derece önemli olduğunu gördük ve bunu sürdürme gayreti içerisinde olduk” dedi.


Osmancık’ta gerçekleştirdikleri bu toplantının ikinci birlik ve beraberlik toplantısı olduğuna dikkat çeken Karadağ, toplantı öncesinde önceki dönemde görev almış il genel meclis üyeleriyle beraber istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Göreve geldiğimiz günden itibaren belirli periyotlarda Milletvekillerimizle, İlçe Başkanlarımızla, Belediye Başkanlarımızla istişare toplantıları yaparak, ilimiz için nasıl faydalı olabiliriz ve hangi çalışmaları yapabiliriz, bunları konuşuyoruz. Çorum’umuza hangi hizmetlerin yapıldığını belirleyip üstünde istişareler yapıyoruz. Bu toplantılarımızı Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerimizle de gerçekleştiriyoruz ve bu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.


‘BAŞARILI BİR DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRDİK’

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisine AK Parti’nin kuruluşundan itibaren görev almış Milletvekillerini, İl Başkanlarını, Belediye Başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerimizi davet ettiklerini ifade eden Karadağ şunları söyledi: “1000 kişilik bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu toplantımız partimiz için çok yararlı ve faydalı geçmiştir.


‘ÜLKEYİ KARIŞTIRMA GAYRETİNDELER’

Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Başkanlık seçimi ile ilgili önümüzde bir referandum süreci bulunuyor. Referandum ülkemiz milleti için son derece önemlidir. Bunu sabote etmek ve Anayasa değişikliğini engellemek için dış güçler Türkiye içerisindeki maşaları ile Türkiye’yi karıştırma gayreti içerisindeler. Bildiğiniz üzere son
10 gün içerisinde İstanbul ve Kayseri de iki tane bombalı eylem yapıldı ve şehitlerimiz var. Son olarak geçtiğimiz gün Rusya Büyükelçisi Ankara’da öldürüldü. Bunları yapmalarının asıl sebebi; Türkiye karışsın, kan gövdeyi götürsün, anayasa değişikliği yapılamasın hatta bir iç ayaklanmayla Türkiye Suriye’ye dönüşsün, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Türkiye’den koparılsın, Uygulanmak istenen senaryo bu.

‘OYUNLARI BOZMALIYIZ’

Bu oyunu bozmak yolunun da teşkilatlar olarak iri, diri birlik ve beraberlik içerisinde, uyum içerisinde olmamız gerekiyor. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız da bu amaca yöneliktir

Bu toplantıları teşkilatlarımız dışında son iki aydır CHP ve MHP il Başkanlarıyla da yapıyoruz. Bundan böyle gerek Milletvekillerimiz olsun gerek İlçe Başkanlarımız olsun ve partimizin bütün teşkilatlarıyla da sık sık bir araya geleceğiz. Önümüzde referandum sürecinde başarılı bir organizasyon yapmalıyız.

Teşkilatlarımız arasındaki ahengi, dengeyi diri tutabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi bölgesel bir güç haline getirdi. Liderimiz bin bir zorlukla karşı karşıya kalıyor. Bizler de onun arkasında sağlam bir şekilde durup bu dava yolunda çabamızı en iyi şekilde ortaya koymalıyız.”




Son Güncelleme: 22.12.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165