‘Reis konuşuyor, Elazığ coşuyor’

Aynı zamanda partisinin Elazığ ve Malatya İl Koordinatörü olan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Elazığ İl Kongresi'nde Divan Başkanı olarak görev aldı

13 Ocak 2018 Cumartesi 19:06
‘Reis konuşuyor, Elazığ coşuyor’

AK Parti Çorum Milletvekili Malatya ve Elazığ İl Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Elazığ İl Kongresi’nde yerini aldı.

Kongrede Divan Heyeti Başkanı olarak görev yapan Milletvekili Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Reis konuşuyor, Elazığ coşuyor.” ifadelerine yer verdi.

CEYLAN'IN NEZARETİNDE SON HAZIRLIKLAR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ kongresine katılımından önce AK Parti Elazığ ve Malatya İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın nezaretinde salonda son hazırlıklar yapıldı.

Son Güncelleme: 14.01.2018 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-01-13 22:58:15

Reklamlar. Bende buradayım demiş sayın vekilimiz