Rektör Bağcı’yı tebrik etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı...

27 Kasım 2014 Perşembe 12:09
 Rektör Bağcı’yı tebrik etti


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve NATO-PA Üyesi Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’yı ziyaret etti.


Yeni görevini tebrik ederek başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin bütçe sürecinde verdiği destekler için Milletvekili Bağcı’ya teşekkür etti. Teknokent, Merkez Laboratuvar, MYO 1. Etap inşaatlarının kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüsün de temeli atılan yeni binalarla hızla şekillendiğini söyledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağcı ise, açılışlarla birlikte Üniversitenin daha da güçleneceğini ve üniversitenin her türlü projesine destek olacaklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.





Son Güncelleme: 27.11.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2014-11-27 13:33:14

sayın rektör maaşallah her kesimden destek görüyorsunuz.çalışmlarınızda daha hızlı davranmanızı hazır şartlar yerinde iken gereken herşeyi yapmanızı ve artık tıp fakültesini çoruma getirmenizi rica ediyorum.ayrıce sağlık kampüsü diye bahsettiğiniz bölgeye artık bir kazma vurulmalı

banner165