Rektör’den Uslu’ya ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu...

20 Ekim 2014 Pazartesi 18:13
 Rektör’den Uslu’ya ziyaret


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret etti. Alkan, Uslu’ya hac ibadetinin hayırlı olmasını dilerken geçirdiği rahatsızlık için de geçmiş oldun dileklerini iletti.


Alkan ziyaretinde, 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek 2014-2015 Akademik Yılı Açılışı, Kuzey Kampüs Temel Atma Töreni ile 14 Kasım tarihinde yapılacak ‘Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri’ uluslararası sempozyumu ile ilgili hazırlıklar hakkında bilgiler vererek, Uslu ile çalışmaları değerlendirdi.


Uslu, “Geleceğimize ışık tutan, ilimiz ve üniversitemiz için önem arz eden Kuzey Kampüsümüzün temelinin de atılmasıyla üniversitemizin daha da büyümesine ve gelişmesine katkı verecektir. Her geçen yıl öğrenci sayısının artması ve tercih edilebilir üniversiteler arasında yer almamız son derece önemlidir. Yeni Eğitim - Öğretim yılınızı kutluyorum. Temel atma ve açılış törenlerine Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte katılacağız. Davetimiz üzerine başka programlarını iptal ederek törenlere katılacak olan Sayın Bakanımıza da teşekkür ediyorum." dedi. 





Son Güncelleme: 20.10.2014 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.