Rektör’e teşekkür ettiler

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 17:03
 Rektör’e teşekkür ettiler


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve NATO-PA Üyesi Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti İl Meclis Grup Başkanı Nurettin Karaca ile parti yöneticileri Adem Oğuzhan Kaya, Mesut Ceylan, Oktay Yıldırım ve parti sekreteri Serdar Gökkaya Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.


Milletvekili Cahit Bağcı, üniversitenin yüzde 99.5 doluluk oranına ulaşmasında emeği geçen Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile ekibine başarılı ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Rumi Bekiroğlu ise, RektörAlkan’ın özverili  çalışmaları ve ektiği tohumların semerelerini aldığını,üniversiteyii tercih eden öğrencilere yapmış oldukları bu tercihin hayırlara vesile olmasını diledi. Çorumlu’nun öğrencilere iyi bir ev sahipliği yapacağını vurgulayan. Bekiroğlu, Rektör ve ekibine bteşekkür etti.


Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise, üniversiteyi tercih eden konuk öğrencilerin  kendilerini evlerinde hissedebilecekleri sıcak bir ortam bulacaklarını, tüm Çorum halkının onları kendi evlâtları gibi görüp sahip çıkacaklarına inandığını belirterek, ziyaretlerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.




Son Güncelleme: 27.07.2015 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165