Sabah esnaf akşam ev ziyareti

AK Parti İl Yönetim Kurulu bayan üyelerinin seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü bildirildi.

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:21
 Sabah esnaf akşam ev ziyareti


AK Parti İl Yönetim Kurulu bayan üyelerinin seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü bildirildi.


AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, sabahları esnaf  ziyareti yapan il yönetim kurulu bayan üyeleri, akşam da mahallerde ev ziyaretleri düzenleyerek partilerinin icraatlarını anlatıyor.


Ev ziyaretleri esnasında partinin 2002 yılından bu zamana kadar, geçen 13 yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlatılıyor.


Esnaf gezisi ziyaretleri esnasında bir bayan esnafın, ‘Yazar kasaların fırlatıldığı eski Türkiye’de bırakın bayan esnaf olmayı, esnaf olmak bile çok zordu. Ama şimdi öylemi artık esnafın yüzü gülüyor’diye konuşması dikkat çekti.


AK Partili bayanlar,  “İl yönetim kurulu bayan üyeleri olarak 4-0 yapmadan yorulmayacağız. Çünkü milletimiz bizden istikrarın sürmesini, yapılan yatırımların tamamlanmasını ve yeni yatırımların gelmesini istiyor. Biz milletin emrinde çalışan bir partiyiz. Onun içindir ki millet bize istikrarın sürmesi için, yeni Türkiye’nin inşası için destek veriyor, milletin partisi diyor ve inşallah da demeye devam edecekler.” Diye konuştu.




Son Güncelleme: 28.05.2015 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.