Şahin’den Bahçeli’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partinin üst düzey temsilcilerini ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve yardımcılarını makamlarında ziyaret etti.

13 Kasım 2016 Pazar 10:54
 Şahin’den Bahçeli’ye ziyaret


Milliyetçi Hareket Partisi sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partinin üst düzey temsilcilerini ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve yardımcılarını makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile yaklaşık bir saat makamında görüşen Şahin, Sungurlu gündemini değerlendirdi. Görüşme esnasında Şahin; ‘’ Başkanım kapınıza gelecek yüzümüz var çok şükür. Sungurlu ilçe yönetimi olarak genç bir kadro oluşturup genel merkeze bağlılığımızı bildirmeye geldik. Ben ve ekibim bu dava uğruna gece demeden gündüz demeden sürekli mesai harcıyoruz. Tüm amacımız Milliyetçi Hareket Partimizin tüm Türkiye’ de olduğu gibi ilçemizde de hak ettiği yere gelmesi, şaibeden, yolsuzluktan ve sair illegal ve yüz kızartıcı işlerden uzak kalması, toplum nezdinde Ülkücülerin, insanların parmakla gösterdiği müstesna insanlar olması için çaba sarf ediyoruz.’’ dedi.

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ise; ‘’ Şu anda karşımda gördüğüm bu genç kadro bana gençliğimizi hatırlattı. Bu harekete gönül vermiş bu genç kadrolar olduğu sürece din, iman, milliyetçilik ve ülkücülük ülküsünün geleceğinden en ufak bir tereddütüm dahi yoktur. Çalışmalarınızı yakinen takip ediyor ve tüm çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Sizler orada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ve beni tam yetki ile temsil ediyorsunuz. İlçemiz için alacağınız tüm kararlar Genel Merkezimizin ve benim kararımdır. Yüzümüzü kara çıkartmayacağınıza olan inancım tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sungurlu halkına baki selam ve sevgilerimi iletmenizi rica ediyorum’’ dedi.

Mhp Sungurlu İlçe Yönetimi, Genel Merkez programı sonrası Ülkü Ocakları Genel Merkezinde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve başkan yardımcılarını ziyaret ederek fikir teatisinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılavuz yapmış olduğu açıklamada; ‘’ Ülkü Ocaklarında yetişmiş bir neferimizin bu sıkıntılı ortamda İlçe Başkanlığı gibi önemli bir makama gelerek bayrağı devralması bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.’’dedi.
Gün boyu Genel Merkezin çeşitli birimlerine ziyaretlerde bulunan Sungurlu Mhp ilçe başkanı Yasin Şahin ve yönetim kurulu üyeleri program sonrası hemşehrimiz Döndü Akkaşoğlu’ nun davetine icap ederek akşam yemeğinde bir araya geldi.


İHA

Son Güncelleme: 13.11.2016 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.