Şahiner, ‘birinci görevimiz vatandaşa hizmet’

Bölge ziyaretlerine başlayan ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı...

18 Nisan 2014 Cuma 15:29
 Şahiner, ‘birinci görevimiz vatandaşa hizmet’


Bölge ziyaretlerine başlayan ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek, bizler vatandaşın hizmetkarı olduklarını belirtti. 

Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir diyen Başkan Şahiner; “Bizler halkın hizmetkarlarıyız. Hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez.”dedi.

Şahiner mahallelerde halkın sorunları için de çalışmalara hız verileceğini, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi.


VATANDAŞLARIN SEVİNCİ GÖZLERİNDEN OKUNDU

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i bir anda karşılarında gören mahalle sakinleri çok mutlu oldu. Başkanın ziyareti ile onurlandıklarını söyleyen mahalle sakinleri, sorunlarını da Başkan Şahiner’e ilettiler.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, vatandaşın sorununu yerinde dinleyerek gerekli çalışmaların ivedilikle yapılması için birim amirlerine talimat verdi.







İHA

Son Güncelleme: 18.04.2014 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.