Sahte MİT’çilere yasak geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Salum Uslu, ATV, Star Tv, Kanal D, Kanal a, A haber, TV EM, Milliyet Gazetesi...

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:11
 Sahte MİT’çilere yasak geldi


AK Parti Çorum Milletvekili Salum Uslu,  ATV, Star Tv, Kanal D, Kanal a, A haber, TV EM, Milliyet Gazetesi, Star, Haber Türk, Hürriyet Gazetesi temsilcilerinin, sahte MİT belgeleriyle Meclis’te dolaşıp vekilleri ziyaret eden biri kadın 5 kişi ile ilgili yapılan işlemler hakkında soruları yanıtladı.


Uslu, kendilerini MİT'çi olarak tanıtıp Meclis'e gelen 5 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını ve Meclis'e giriş yasağı konulacağını kaydetti.


Uslu, şöyle dedi; "O kişilerle ilgili işlem yapıldı. İşlemi yapan biz değiliz. Biz sadece bu kişilerin GBT soruşturmasını yapıyoruz. GBT soruşturmasında şahıslarla ilgili bir kısım geçmişte karıştıkları suç olayları vuku bulmuş, bunu tespit ettik ve o kişileri emniyete bildirdik. Terörle Mücadele Şubesi, bu kişilerin MİT mensubu gibi kendilerini tanıttıklarını, sahte evrak kullandıklarını kanıtlamıştır. Çantalarında bu tür bilgi ve belgelere ulaşmıştır. O belgelerin nerede ve nasıl kullanıldığını bilmiyoruz, bilmemiz de mümkün değil. Ama bildiğimiz bir şey var ki bu kişiler; bazı milletvekillerine gelmişler, fotoğraf çektirmişler. Muhtemelen de bu fotoğrafları dışarıda başka amaçla kullanmak istemiş olabilirler. Sevk edildikleri mahkeme bu kişileri, sahte evrak düzenlemekten, evrakta tahribat yapmaktan yargılayacaktır. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan bu kişilere Meclis'e giriş yasağı konuldu. Geçen hafta düzenlediği sahte Meclis araç giriş kartı ile TBMM'ye giriş yapmak isteyen bir holding patronunu da savcılığa bildirdik.





Son Güncelleme: 24.11.2014 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.