Salim Uslu yeni müdürü kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:53
 Salim Uslu yeni müdürü kutladı


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Bazı parti yöneticileri ile birlikte Emniyet Müdürü Kolcu’yu ziyaret eden Uslu, “Emniyet Müdürümüzün Çorum’a gelmesi bizim açımızdan önemli kazanım. Görevde önemli tecrübelere sahiptir. Bu tecrübeleri Çorum’da değerlendirecek olması çok önemli bir kazanım. Başbakanımız geldiğinde alınan aşırı güvenlik önlemleri toplumu çok ciddi rahatsız etmiştir. Çorum halkını tedirgin eden bu davranış bizim istek ve irademizin dışında gelişmiş. Üzgünüm. Bundan sonra bu tür şeyler olmaz. Polis sadece güvenliği değil, özgürlüğün de güvencesidir. Ben kendilerine elimden gelen katkıyı vereceğim. Murat Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum.’’ Dedi.


Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise, görev yaptığı süre içinde  insan haklarını ön plana çıkaran bir hizmet anlayışına sahip olacağını ifade etti.




Son Güncelleme: 28.05.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.