Sandığa sahip çıkın

AK Parti il Başkanı Karadağ, sandık müşahitlerine sandığa sahip çıkmaları çağrısında bulundu

21 Haziran 2018 Perşembe 16:24
Sandığa sahip çıkın

AK Parti Çorum İl Başkanlığı 24 Haziran seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim programı düzenlendi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan eğitime, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Yusuf Ahlatçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Turan, Yasin Turan İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kale, Yavruturna, Yeniyol, Karakeçili, Çepni, Çöplü ve Kunduzhan Mahallelerinde kurulacak sandıklarda görev alacaklar için düzenlenen eğitim öncesi yaptığı konuşmada, sandık görevlileri ve müşahitlerin çok önemli bir görev üstlendiklerini söyledi.

Sandıklarda görev almanın teşkilat için çok büyük bir hizmet olduğunun altını çizen Karadağ, oyların güvenliğinin sağlanmasının hem bir vatandaşlık görevi hem de emanet edilen oylara karşı önemli bir görev olduğunu ifade etti.

Sandıkta başında yapılacak olan görevin öneminden bahseden Karadağ, "Yapacağınız kutsal görevde şimdiden başarılar diliyorum. Milletimizin kendi geleceği ve yavrularımızın geleceği için vereceği oylara görev aldığınız sandıklarda sahip çıkmak sizlerin boynunuzun borcudur" dedi.

Karadağ; “AK Parti neferleri olan sizler sandıklara sahip çıkarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Muhtarlarımızdan, sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. Sandığa yansımayan her oy ülkemizin geleceğinin inşasından eksilen bir tuğladır. Hiçbir kardeşimin böyle vebalin altına girmek istemeyeceğini biliyorum” sözlerinin gereğini yerine getirmiş olacaktır” dedi.

Bir oyun bile kendileri için çok önemli olduğunu belirten Karadağ, ”Saha da yaptığımız çalışmaların sonucunu alacağımız 24 Haziran' da bir oyumuza bile sahip çıkacaksınız Bir oyu kaybetmemek için sizler donanımlı kendisine hakim bir nefer olacaksınız. Bir oy bile bizim için çok önemli o yüzden sizlerin görevini tam anlamı ile anlayarak yerine getirmeniz yüzde 50 art 1 için çok önemli." diye konuştu.

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatçı tarafından verilen müşahit eğitiminde, seçim günü ve akşamı yapılacakları, şikayet ve itirazlar, seçim materyalleri konularında bilgiler verildi.

Eğitimin sonunda AK Parti Seçim İşleri Başkanlığınca hazırlanan animasyon izlendi.

ORTAKÖY’DE TURİZM ATAĞI

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin çalışmalarına Ortaköy, Aşdağul, Karahacip ile devam etti.

İl Başkan Yardımcıları Cemalettin Polattaş Mustafa Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur'un eşlik ettiği ziyaretlerde Karadağ ilk önce Ortaköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Karadağ, Ortaköy AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, ilçe Başkanı Osman Kara, AK Parti Ortaköy İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Çelik ve çok sayıda ilçe halkının katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma programında Karadağ bir konuşma yaparak, Türkiye'nin AK Parti'den önce sorunlarla boğuşan bir ülke iken, 16 yılda bütün sorunlarını çözmüş ve üstesinden gelmiş bir ülke haline geldiğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinin Yüzyıl'ın seçimi olduğunu tekrarlayan Karadağ, "Değişecek sistem için ye tamam diyeceğiz ya da parlamenter sisteme geri döneceğiz Bu kararı sizler vereceksiniz" dedi.

Ortaköy'e yapılan hizmetlerden bahseden Karadağ "AK Parti'nin politikasında "Yapacağım" diye bir kelime yer almaz, "Yaptım" kelimesi vardır. Bunun için ne söz verdiysek hepsini yerine getiriyoruz" diye konuştu.

Ortaköy için turizm alanında bir çalışma başlatma olduğunun altını çizen Karadağ, "Şapinuva ile ilgili turizm alanında bir atak yaparak Hattuşaş-Alacahöyük- Şapinuva arasında bir turizm ağı oluşturmamız ve yapmamız gerekiyor. Turizme yönelik yatırımların önünü açarak bu konuda ilçeyi geliştirmemiz lazım. Ortaköy turizm açısından cazibe merkezi haline getirmemiz için ilk önceliğimiz yolunu tamamlamak ve turizm atağını başlatmaktır" dedi.

Konuşmanın ardından ilçe kurulan pazar yerini gezen Karadağ, burada esnafın hem bayramını kutladı hem de 24 Haziran seçimleri için partisine destek istedi.

KARAHACİP VE AŞDAĞUL'A GİTTİ

Aşdağul ilçesinde incelemelerde bulunan Karadağ, ilçeye yapılması planlanan Jandarma binasının yeri için belde teşkilatı ile fikir alış verişinde bulundu ve yapılacak park alanını gezdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ daha sonra Karahacip Köyü’nü ziyaret etti.

Burada Muhtar ve azaları ile bir toplantı yaparak köyün sorunları hakkında bilgi aldı ve sorunların çözümü noktasında gerekli yerlere arayarak talimat verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ben 2018-06-21 19:57:30

ben dedeye sahip çıkacağım

Avatar
Doğruya doğru 2018-06-22 02:28:36

Sende karadağ ELİNE BELİNE diline sahip ol

Avatar
Ses 2018-06-26 12:00:44

Halo dayı şimdi Akdağ’ı nasıl punduna getiririm gülmesi bunlar sen nasıl bir adamsınki her dönem ortalarda geziyorsun

banner165