Sandıklar Ankara’ya gitti

7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde, AK Parti’den Çorum milletvekili olabilmek...

01 Mart 2015 Pazar 14:56
 Sandıklar Ankara’ya gitti


7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde, AK Parti’den Çorum milletvekili olabilmek için başvuruda bulunan aday adayları için temayül yoklaması gerçekleştirildi. 

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Osman Can başkanlık ederken 2 bin 56 kişi 36 aday adayı için oy kullandı.

Temayül yoklamasından bir konuşma yapan Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Osman Can, Türkiye Cumhuriyetinin 90 yıllık geçmişinde milletin demokrasi adına bir çok bedeller ödediğini belirterek, yapılan darbelere ve muhtıralara karşı isyan etmeden, bu memleketin sahibi olduğu duygusuyla, durmadan mücadelesine devam ettiğini kaydetti.

Milletin 28 Şubat ve 27 Mayıs kararlarını yaşadığını vurgulayan Can,”Çorumlunun iyi bildiği Çorum olayları ve buna benzer Maraş olayları, 12 Eylüller gibi birçok olay yaşadı ama bunların hepsi bizi demokrasi mücadelemizden alıkoymadı. Hiç bir zaman haksızlık yapılıyor diye sokakları ateşe vermedik, isyan etmedik, memleket ekonomisini alt üst etmedik, sandık için bekledik sandık namusumuzdur dedik. Demokrasiyi engellemeye çalışan, demokrasiye ara verip ara rejimi yapmaya çalışan bütün iradelere karşı gerekli dersi sandık başında her defasında verdik. Millet hiçbir zaman sandıktan şaşmadı.Çorumlu da bundan şaşmadı iradesi çok net oldu,her zaman güçlü oldu ve içerisinde demokrasi kahramanları çıkardı” şeklinde konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 01.03.2015 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.