Sarıoğlu’ndan 8 ilçeye ziyaret

MHP Çorum Milletvekili aday adayı Dr. Fatih Sarıoğlu, Kargı, Osmancık, Dodurga, Bayat, Oğuzlar...

30 Mart 2015 Pazartesi 18:44
 Sarıoğlu’ndan 8 ilçeye ziyaret


MHP Çorum Milletvekili aday adayı Dr. Fatih Sarıoğlu, Kargı, Osmancık, Dodurga, Bayat, Oğuzlar, Laçin, İskilip ve Bayat’ı ziyaret etti.


Sarıoğlu, ziyaret ettiği ilçelerde MHP İlçe Teşkilat Başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında görüştü. İlçelerin sorunlarıyla ilgili bilgi de alan Sarıoğlu, 7 Haziran seçimleri için birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışılması gerektiğini söyledi. MHP’nin iktidar yürüyüşünde her bir partiliye büyük sorumluklar düştüğünü açıklayan Sarıoğlu, ülkemizin birlik ve bütünlüğü, iç ve dış politika, ekonomi, hukuk, güvenlik, temel hak ve özgürlükler, eğitim ve sosyal konulardaki kötü gidişini herkese anlatmak gerektiğini ifade etti. Yaşanılan karanlık günlerde tek umudun MHP olduğunu belirten Sarıoğlu, MHP’yi iktidara taşımak için herkesin var gücüyle çalışması gerektiğini dile getirdi.


Sarıoğlu, ilçe merkezlerinde de gezerek vatandaşlarla sohbet etti.




Son Güncelleme: 30.03.2015 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.