Seçim güvenliği için toplandılar

CHP, SP ve İYİ Parti seçim güvenliği için biraraya gelerek istişare yaptı

18 Mayıs 2018 Cuma 23:12
Seçim güvenliği için toplandılar

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi İlay Aksoy, Milletvekili Aday Adayları Fatih Mehmet Arslan, Sinem Sarı, Sefer Yılmaz ve il yönetimi ile birlikte, 24 Haziran seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanması ve seçim çalışmaları hakkında görüşmek için CHP ve Saadet Partisi ile istişare toplantısı yaptı.

24 Haziran seçimleri nedeniyle sandık güvenliğinin sağlanması ve seçim çalışmalarında birlikte hareket etmek için işbirliği içinde çalışılması gerektiğinin vurgulandığı toplantıda konuşan İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “16 yıllık AKP iktidarı sonrası, özellikle İYİ Parti kurulduktan ve kongresini tamamladıktan sonra bir şeylerin değiştiğini halkımız da gördü. Alelacele kendi yancı ortağıyla birlikte erken seçim kararı aldılar. Bu seçim kararı alındıktan sonra bazı tuzaklar ve olumsuzluklar meydana getirmeye çalıştılar. Bu tuzakları aşa aşa geldik. Bu tuzakları aşmamızda evvela yardımcı olan CHP ve 15 milletvekiline sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Demokrasi adına, demokrasinin önünü açmak adına yapmış olduğunuz bu hareket tarihe geçecektir. İYİ Parti’nin önü kesilmek istenirken bu tuzaklar, samimiyet ve diyaloglar çerçevesinde bozulmuş oldu. Buraya bugün esas gelme sebebimiz sandık güvenliği ve seçimlerle alakalı yapabileceğimiz Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin bir arada gerçekleştirebileceği organizasyon. Güvenlik tedbiriyle alakalı ve neler yapılacağının kısaca bir çerçevesini oluşturmak. Millet İttifakı’yla alakalı seçim güvenliği, sandık güvenliğine sahip çıkılması ile alakalı çalışmalar yapacağımız bir komisyon kurulmasını talep ediyoruz. Çok önemli bir seçime girdik stratejik güvenlikle alakalı önlem alıyoruz. 30’una kadar da bunu tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

CHP ve Saadet Partisi de 25 Haziran sabahı huzur ve refah içinde, herkesi içine alan daha demokratik bir ülkeye uyanmanın ümidini taşıdıklarını, farklılıkların ayrışmaya neden olmaması gerektiğini, bu anlamda siyasiler olarak ülkede kurulacak her iyi şeyin yanında her kötü şeyin de karşısında olacaklarını, Millet İttifakı’nın getirdiği ne varsa hep birlikte yapmak için gayret içinde olacaklarını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜMİT 2018-05-19 17:51:35

ALLAH ÖBÜR DÜNYADA AYIRMASIN BİRLİKTELİĞİNİZİ HEP BÖYLE SIRITIRSINIZ !!!!!

banner165