Seçimi kaybedince devrimci oldu

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Çorumlu emekli müftü İhsan Özkes'in yerel seçim sonuçları için...

12 Nisan 2014 Cumartesi 13:02
 Seçimi kaybedince devrimci oldu


CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Çorumlu emekli müftü İhsan Özkes'in yerel seçim sonuçları için YSK'ya yaptığı itirazları reddedildi. 

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı eski müftü İhsan Özkes, dün gece Twitter hesabından yerel seçimlerin iptali için YSK’ya yaptıkları itirazın reddedildiğini duyurdu.


"VURULDUK EY HALKIM"

Karara, “Vurulduk Ey Halkım, Unutma Bizi!” sözleriyle tepki gösteren Özkes, mesajında, “YSK’nın Üsküdar seçimleri için yaptığımız itirazı reddettiğine dair bilgiler aldım. Pazartesi veya Salı günü tebligat yapılacakmış. YSK, Yandaş Seçim Kurulu olmamalıdır. Vurulduk Ey Halkım, Unutma Bizi!” ifadelerini kullandı.






Tımetürk

Son Güncelleme: 12.04.2014 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komşu Köylü 2014-04-12 17:42:17

unutmuyor halk sizi sayın müftü. ama sen unutmuşsun chp nin kırklı yıllar sonrası yaptıklarını. ama halk unutmuyor çok şükürki̇.

Avatar
halk halk olmadiktan sonra 2014-04-13 13:21:19

sizi unutmamasi icin seslendiginiz halkin önce halk olamasi gerekir kullugu;yandasligi;dayatmayi kabullenmiyen okuyan,arastiran,sorguluyan,bilincli,cagdas,demokra,herkese esit davranacak,din,dil,irk,renk,mezhep ayirmaksizin herkesin sorunu ile ilgilenecek esitligi benimsemis kavramis bilince ulasmis olmasi gerekir.