Sendikacılara Uslu tavsiyesi

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte...

01 Nisan 2015 Çarşamba 18:33
 Sendikacılara Uslu tavsiyesi


Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu,"Sendikamız 2 senedir aktif olarak üyelerine hizmet ediyor. Genel Merkez binamızı hizmet verir seviyeye getirdik. Üyelerimize en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Bizlere fikir ve düşüncelerinizle her zaman yön veriyorsunuz. Destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Milletvekili Uslu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öz Finans İş sendikası kısa süre içerisinde kuruluşunu tamamlayarak, istikrarlı bir şekilde büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Önemli hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Hakbilir olmanız gerekiyor. Çünkü emeği savunuyoruz. Sadece çalışanların haklarını değil, işletmenin gelişimine, geleceğine de katkı veren, düşünen proje üreten bir anlayışa sahip olunması gerekiyor. Birbirinize sahip çıkın, birbirinizi sevin, emeğine saygı duyun.  Sendikacılık almayı değil, vermeyi fedakârlığı gerektirir ancak bu şekilde başarıya ulaşabilirsiniz” dedi.


Genel Başkan Eroğlu'na ziyarette, Öz Finans İş Genel Sekreteri İrfan Karatosun, Genel Başkan Yardımcıları Atıf Güdül, Erdem Ayhan, Abdulkadir Sağlam, Siyasi Danışman Muhammed Polat eşlik etti.



Son Güncelleme: 01.04.2015 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.