Sezikli’den Şoförler Odası’na ziyaret

İstanbul’da faaliyet gösteren Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) Kurucu Başkanı...

05 Mart 2015 Perşembe 16:59
 Sezikli’den Şoförler Odası’na ziyaret


İstanbul’da faaliyet gösteren Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (ÇESİAD) Kurucu Başkanı ve AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı işadamı İbrahim Sezikli, Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret ederek Başkan Tahsin Şahin ile bir süre görüştü.

Ziyarette aslen Çorumlu olduğunu, ancak uzun yıllardır İstanbul’da ikamet ettiğini belirten Milletvekili Aday Adayı İbrahim Sezikli, İstanbul’da bir taraftan ticari hayatını yönlendirirken, bir taraftan da oradaki Çorumluları bir çatı altında toplayıp, birlikte hareket etmeyi sağlamaya çalıştığını belirtti. Bu amaçla İstanbul’da Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği’ni (ÇESİAD) kurduklarını belirten Sezikli, bu dernek vasıtasıyla gerek Çorum’a, gerekse İstanbul’daki Çorumlulara önemli hizmetler sunduklarını ifade etti. Gerek ticari ve gerekse eğitimcilik hayatında edindiği tecrübelerine, STK yöneticisi olarak tecrübe kattığını ifade eden Sezikli, “ÇESİAD yöneticiliğim döneminde Çorum ilimizin sorunlarına tam manasıyla vakıf olduk. STK’larla çok sayıda ortak proje üreterek ilimize katkı sağlamaya çalıştık. Artık ilimize siyasi kulvarda hizmet etmeye karar verdim ve AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum. Çorum’un sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını gidermek için aday oldum.

Çorum’a ve Çorumluya daha büyük hizmet etmek için yola çıktık. Çorumlunun teveccühünü alabilirsek çok hizmet yapacağımızı düşünüyorum” dedi. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine adaylık yolunda başarılar diledi.




Son Güncelleme: 05.03.2015 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.