Sinan Özcan MHP’ye aday

Sinan Özcan, MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Parti yöneticileri ve bazı partililerin...

15 Aralık 2014 Pazartesi 08:05
 Sinan Özcan MHP’ye aday


Sinan Özcan, MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Parti yöneticileri ve bazı partililerin de katıldığı basın toplantısı ile adaylığını duyuran Özcan, "Bu mücadele bir aşk ve iman mücadelesidir." dedi.


Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, İl Başkan Yardımcısı Salih Çıplak ve Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu'nun da yer aldığı basın toplantısında, neden aday olduğunu ifade eden Sinan Özcan, cesaret, atılganlık ve yüreklilik olmayan hiç bir hareketin başarıya ulaşamayacağını, cesaret ve inançla çıktığı yolda, MHP'yi Çorum'da birinci parti yapmak için göreve talip olduğunu söyledi.


MHP Çorum Merkez İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi'nde Çorum MHP Merkez İlçe Başkanlığı için uzun soluklu bir mücadele için yola çıktıklarını dile getirdi.


Özcan açıklamasında şunları söyledi; "Yıllardır ülkücü hareketin çeşitli kuruluşlarında yöneticilik ve başkanlık yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Merkez İlçe Başkan adayı olmak benim için bir onurdur. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çorum'da yaşamış olduğu sıkıntıların9a çözüm yolları üreterek, bizdeki aşk ve heyecanla Çorum'a MHP'nin mührünü vurmak için adayım. Kimsenin güdümünde kalmadan, kulağımı ülkücü harekete vermek için adayım. Genç ve dinamik ekibimle beraber, uzun soluklu bir mücadele için yola çıktık. MHP'de yöneticilik ve görev yapmış herkesi bir ağabey olarak görüp bilgi ve deneyimlerinden yararlanacağız.


Çorum'da ben ülkücüyüm, MHP'liyim, Türk milliyetçisiyim diyen herkesin elini sıkacağız. Çorum'un en ücra köşelerine kadar ulaşıp, buralardaki kardeşlerimizin ve ağabeylerimizin hatırlarını soracağız."




Son Güncelleme: 15.12.2014 08:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.