Sıra yerel yönetimlerde

AK Parti'de yaşanması muhtemel değişimle ilgili başkent kulislerini yazdı.

18 Ağustos 2017 Cuma 16:01
Sıra yerel yönetimlerde

Sams
un merkezli 13 ilde dağıtımı yapılan Hedef Halk Gazetesi'nde AK Parti'de yaşanması muhtemel değişimle ilgili başkent kulislerini yazdı.

Hedef Halk’tan Zekeriya Fırat’ın haber yorumuna göre, teşkilat başkanlarından sonra sıra yerel yönetimlere gelecek.


İşte o değerlendirme


“Ekim ayında yapmayı planladıkları Afyon kampına kadar 'yeni kadroların' hazırlığının tamamlanmasını bekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Kendiniz giderseniz vefa gösteririz' sözlerinin istifaları hızlandırması bekleniyor.  Önümüzdeki günlerde bazı il yönetimlerinin istifalarının artacağı da Başkent kulislerinde yoğun şekilde konuşuluyor.


“Yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bir göstergesi olacak. Bizim istediğimiz değil, kamuoyunun istediği adaylarla yerel seçimlere gireceğiz" dediği öğrenilen Erdoğan'ın belediye başkanlarıyla ilgili raporları değerlendirip, partinin oyunu artıracak yeni adaylarla yerel seçime girmeyi hedefliyor.


Bu yönde yapılan anketler, yerel kaynaklardan edinilen bilgiler, 16 Nisan referandum başarısı belediye başkanların bir bakıma 'adaylık geleceğini' belirleyecek kriterler olarak görülüyor. Yeniden aday yapılmayacak bazı belediye başkanlarına 'Yoruldun, dinlen' mesajlarının il ve ilçe yönetimlerinin değişiminden sonra verileceği öngörülüyor.”



Son Güncelleme: 18.08.2017 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.