Siyaset ve Liderlik Okulu’nu bitirdi

Geçtiğimiz ay yapılan MHP Osmancık 11. Olağan İlçe Kongresinde başkanlığa seçilen Eczacı...

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:06
 Siyaset ve Liderlik Okulu’nu bitirdi


Geçtiğimiz ay yapılan MHP Osmancık 11. Olağan İlçe Kongresinde başkanlığa seçilen Eczacı Mehmet Erdinç Yiğit,  yaklaşık üç aydır devam ettiği MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nu bitirerek diplomasını aldı.


MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 11. Dönem Mezuniyet Töreni MHP Genel Merkezi’nde yapıldı. Törene MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yanı sıra MHP MYK Üyeleri ve Milletvekilleri katıldı.


Tören, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin gündeme ilişkin değerlendirmelerinin yer aldığı konuşmayla başladı. MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 11. Dönemi’nden mezun olan 24 katılımcıya mezuniyet belgeleri, MHP yönetim kadroları tarafından takdim edildi.


Okulu başarıyla bitirerek mezun olan MHP Osmancık İlçe Başkanı Mehmet Erdinç Yiğit’e diplomasını, MHP MYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu takdim etti.




Son Güncelleme: 19.01.2015 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.