‘Siyaseti dizayn etmek isteyenler milletten Osmanlı Tokatı’nı yedi’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, meclisin ilk toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

13 Nisan 2014 Pazar 18:57
 ‘Siyaseti dizayn etmek isteyenler milletten Osmanlı Tokatı’nı yedi’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, meclisin ilk toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ekran ve manşetlerden siyaseti dizayn etmeye çalışanların, 30 Mart'ta Osmanlı Tokatı'nı yediğini söyleyen Külcü, "Milletin iradesine saygı duyup, boyun eğmelerini temenni ediyorum." dedi.

Seçimlerin Türkiye ve Çorum'a hayırlı olmasını dileyen Külcü, meclise seçilen bayan üyelerin sayısının artığını, genç üyelerin de sayısının arttığını ifade ederek, bunun önemli bir gösterge olduğunu kaydetti.

Tüm meclis üyelerini salona girişinde tek tek tebrik eden Başkan Külcü, açılış konuşmasında seçim dönemlerinde zaman zaman aşırıya kaçan sözlerin söylenebilse de genel anlamda güzel geçtiğini aktararak, sonucun hayırlı olmasını diledi.

Seçim öncesinde ekranlardan ve manşetlerden siyaseti dizayn etmeye çalışanların var olduğuna işaret eden Külcü, "Seçim sonuçlarına ilişkin çok değerlendirmeler yapılabilir. Ama son sözü millet sandıkta söyledi. Çorum'un ve Türkiye'nin siyasetini ekranlardan ve manşetlerden dizayn etmeye çalışanlar, beyhude bir çabanın içerisinde olduklarını, bu tür çabalarla sandıkta netice alınamadığını gördüler., Sandıkta ağır bir Osmanlı Tokatı yediler. Milletin iradesine saygı duyup, boyun eğmelerini temenni ediyoruz." dedi.








Son Güncelleme: 13.04.2014 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.